RASTURNARE DE SITUATIE! Dupa un divort tumultos, fostul sot o vrea inapoi. Ce raspuns i-a dat Gabriela Cristea!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:18

Se spune ca este anul schimbarilor pentru Scorpioni! Gabriela Cristea, gazda emisiunii "Te vreau langa mine" a trecut si ea prin foarte multe schimbari si transformari in ultima perioada.

Gabriela Cristea a revenit in televiziune cu dreptul! Rasturnare de situatie in cazul separarii Gabrielei Cristea de fostul ei sot? Dupa mai multe luni in care divortul lor a tinut prima pagina a ziarelor, unul dintre ei pare sa vrea sa se intoarca.

Conform presei tabloide, fostul sot al Gabrielei Cristea ar cam vrea sa se intoarca la ea si incearca sa aranjeze tot felul de intalniri intre nasi si fini ca sa o vada.

Ce spune Gabriela Cristea despre toate astea? La cat de hotarata o stim noi pe Gabriela, odata ce zice un lucru asa este. Insa cand aducem in vorba o eventuala impacare, Gabi nu zice "Nu" cu toata gura.

Si pe aceasta premisa pare sa mearga si Gabi, careia astrele i-au pregatit ceva special in plan sentimental. Gabriela Cristea a debutat cu dreptul in noua grila de toamna de la Kanal D.
Prezentatoarea" Te vreau langa mine" este fericta sa fie din nou in fata telespectatoarelor si sa isi faca meseria cat mai bine.

##VIDEO79175##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”