Răsturnare de situație în „Casa iubirii”! Aleyna și Patrick, în camera roșie. Ce au discutat cei doi concurenți: „Îl placi pe Marius real?”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 13 mar 2024, 21:40

Aleyna și Patrick s-au întâlnit în camera roșie

Sursa: Captură YouTube Kanal D

În partea a doua a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o pe Aleyna în camera roșie, unde a ținut să îi ceară explicații despre situația dintre ea și Marius.

De câteva zile încoace, între Aleyna, Marius și Ștefan este o situație tensionată, întrucât concurenta, care este într-o relație cu Ștefan, ar fi dat de înțeles că îl place pe Marius, ceea ce i-a pus pe toți pe jar.

Ce au discutat Patrick și Aleyna în camera roșie

Pentru a înțelege ce se întâmplă, de fapt, între ea și Marius, Patrick a decis să o invite pe Aleyna în camera roșie, însă, în momentul în care concurentul a adus vorba de Marius, tânăra și-a dat ochii peste cap, semn că nu

îi face plăcere deloc să audă numele acestuia.

În momentul în care a văzut reacția ei, Patrick a întrebat-o: „ Deci tu nu îl placi pe Marius real?”, iar Aleyna i-a răspuns ferm acestuia: „Din niciun punct de vedere!”.

Ulterior, Patrick i-a explicat colegei lui de ce i-a adresat această întrebare: „Noi am bănuit că s-a întâmplat ceva între voi în afara emisiunii.

Nu are nimeni nicio chestie, doar că voi, la un moment dat, ați lăsat de interpretat”.

Citește și: Andreea Mantea, despre tensiunea dintre Aleyna, Ștefan și Marius: „Nu este OK”. Relația Aleynei cu Ștefan este pusă sub semnul întrebării

Însă Aleyna i-a spus acestuia că singurul care lasă loc de interpretări este Marius, care, mai mult decât atât, înțelege greșit orice gest pe care îl face față de el.

Din această cauză, concurentul a stârnit diverse controverse, care au afectat relația fetei cu Ștefan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Patrick a vrut să afle ce este între Aleyna și Marius 

Patrick s-a arătat sceptic vizavi de argumentele Aleynei, întrucât consideră că, mai degrabă, ea a provocat aceste lucruri, ci nu Marius: „Ești sigură de treaba asta? Nu te gândești că, poate, și tu l-ai pus pe el într-o situație greșită?(...) Să zicem că tu i-ai transmis ceva în afară, separat”.

Concurenta l-a contrazis pe colegul ei și i-a adus în vedere faptul că, de-a lungul emisiunii, Marius s-a legat până și de cel mai mic lucru pentru a o pune într-o lumină nefavorabilă, ceea ce nu a sesizat nimeni.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Larisa! Mama ei a venit în „Casa iubirii”, hotărâtă să o vadă împreună cu Patrick: „Eu chiar mi-aș dori să încerce”

„Niciodată, asta a vrut el să interpreteze, voi nu știți(...) când l-am atins și a zis că eu l-am atins în nu știu ce fel, când mă uitam în nu știu ce fel. Voi ați uitat chestiile astea care nu au fost adevărate? Vă luați după el că zice niște lucruri acum, dar voi nu știți nimic”,  i-a răspuns Aleyna lui Patrick.

După schimbul de replici, concurentul a observat că tânăra s-a supărat, așa că a strâns-o în brațe și i-a spus: „ Să fii puternică și doar tu poți să faci lumină în toată situația asta”.