Răsturnare de situație în Casa iubirii! Antoni o invită pe Larisa în grădină. Cum va reacționa George: "Pe buze!" Aflați ce se va întâmpla, vineri, 15 septembrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 sep 2023, 19:30
Foto(5)

Antoni și Larisa, dialog intim în grădina din Casa iubirii! Cum va reacționa George când va vedea imaginile cu cei doi concurenți.

Tensiunile ating cote maxime în ediția de vineri, 15 septembrie, după gestul noului concurent. Antoni a invitat-o pe Larisa în grădină pentru a avea o discuție mai intimă.

Citește și: Surpriză de proporții! Un nou concurent a intrat în “Casa iubirii”! Ce fată i-a atras atenția

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Antoni o invită pe Larisa în grădină. Cum va reacționa George: "Pe buze!"

Ediția de vineri, 15 septembrie va fi presărată cu multe momente palpitante, emoții puternice, suspans dar și multe răsturnări de situație.

Mâine, într-o nouă ediție din „Casa iubirii”, se agită apele. Antoni și Larisa vor merge împreună în grădina din Casa iubirii, unde vor avea o discuție mai intimă! Incredibil cum va reacționa George când va vedea imaginile cu cei doi concurenți.

Antoni:'' Vrei să mergi în grădină?''

Larisa: "Merg! Ce se poate întâmpla?"

În ediția de mâine, în Casa iubirii,  concurenții și telespectatorii vor putea urmări o discuție interesantă și surprinzătoare între Antoni și Larisa.

Citește și: Ella Tina, dezvăluiri despre relația cu Jador „Mă caută o dată la două zile” Ce spune bruneta despre o împăcare cu manelistul?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În ediția de mâine, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de vineri, 15 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 

 

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?