Răsturnare de situație în Casa iubirii! Bianca îl va invita pe Laurențiu la dans! „Vino să dansezi cu mine ultimul dans!” Aflați cum va reacționa Lorena și ce se va întâmpla, sâmbătă, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 iul 2023, 22:31
Foto(5)

Laurențiu o va amăgi pe Bianca, acceptându-i invitația la dans! În cele din urmă, tânărul o va chema pe Lorena în camera roșie, pentru a-i propune să danseze împreună! „Încep eu sau începi tu?” Aflați ce furtună se va stârni în sufletul Biancăi!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi surprize, de momente de pomină, de întâlniri romantice și idile de poveste, dar și de multe controverse și răsturnări uluitoare de situație care deseori le aduc multe dificultăți, mai ales celor care se află deja într-un cuplu. După ce zilele trecute Laurențiu s-a apropiat din ce în ce mai mult de Lorena, Bianca a început să își arate gelozia încercând să intervină pe cât posibil între cei doi concurenți, care au dat primele semne că se plac.

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Laurențiu o va invita pe Bianca la dans! „Vino să dansezi cu mine ultimul dans!”

În ediția de sâmbătă, 22 iulie, în Casa iubirii va pluti din nou o atmosfera romantică, deoarece Lorena și Laurențiu se vor reîntâlni în camera roșie, unde vor dansa și se vor sărută din nou cu patos, spre marea uluire a Biancăi.

Zilele trecute, Laurențiu și-a luat inima-n dinți și s-a apropiat de Lorena, dovedind tuturor că a dat-o uitării definitiv pe Bianca. Însă atitudinea lui a aprins în sufletul fostei lui admiratoare focul geloziei și concurență a decis să intervină între cei doi pentru a le îngreuna perioada de cunoaștere.

Inițial, Bianca îl va invită pe Laurențiu la dans, cu multă ironie în glas, deoarece pe fundal se va auzi dintr-o dată o melodie celebra.

Pe de altă parte, concurentul va zâmbi la fel de ironic și îi va da de înțeles acesteia că are de gând să meargă în casa fetelor pentru a dansa împreună. În tot acest timp, Lorena va privi nedumerită conversația lor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În cele din urmă, Laurențiu o va chema pe Lorena în camera roșie, unde o va invită la dans.

Vizibil emoționată și uimită de atitudinea partenerului ei, Lorena va accepta să danseze împreună și mai mult decât atât se va lasă sărutată pasional de către chipeșul Laurențiu, în timp ce Bianca va privi cu uluire și invidie ceea ce se întâmplă camera roșie.

Citește și: Larisa și George, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți și-au mărturisit sentimentele reciproc! „Vrei să fii prima mea iubire?” Iată ce surpriză i-a pregătit George iubitei sale

Citește și: Bianca și Lorena, schimb de replici acide în Casa iubirii! Cele două rivale și-au declarat război! „Nu ți-am fost confidentă?” Lorena are de gând să lupte cu toate armele pentru Laurențiu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.