Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Bianca și Ionuț, la un pas de primul sărut pasional! „Vrei să ne pupăm!” Aflați ce se va întâmpla în timpul întâlnirii lor, sâmbătă, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 iun 2023, 19:06
Foto(4)

Întâlniri romantice, îmbrățișări tandre și sărutări pasionale, sâmbătă, în Casa iubirii! Bianca și Ionuț, la un pas de a se sărută la prima lor întâlnire într-un cadru romantic! Iată ce reacții se vor stârni! „Nu e nimic imposibil pentru că el are o simpatie față de ea!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, controverse uluitoare, întâlniri romantice, dar și multe răsturnări neașteptate de situație prin care trec fetele și băieții care au venit să își caute jumătatea în cadrul show-ului. În ediția de vineri s-au iscat din nou tensiuni aprige în platou în clipă în care Bianca s-a dezlănțuit și i-a reproșat lui Laurențiu faptul că a încercat să o curteze și chiar să o seducă încă de când era Alexandru în casă, iar de câteva zile a început să o respingă și să

o evite, dându-i de înțeles că nu își mai dorește o perioada de cunoaștere cu ea și mai mult decât atât și-a îndreptat atenția către Lorena. În ediția de sâmbătă, în Casă iubirii va există o atmosfera mult mai relaxată și pașnică, iar dragostea va pluti în aer. Concurenții vor avea parte de întâlniri spectaculoase, de îmbrățișări tandre, zâmbete, emoții uriașe și fluturi în stomac.

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Bianca și Ionuț, la un pas de primul sărut pasional! „Vrei să ne pupăm!”

În ediția de sâmbătă, 3 iunie 2023, în Casa iubirii va plutit o atmosferă liniștită și multe momente de bucurie și emoții puternice, deoarece concurenții vor avea parte de multe întâlniri de pomină menite să se cunoască mai bine, mai ales pentru cei care încă își caută perechea.

Cei care vor deschide seria date-urilor vor fi Patrick și Patricia, care se vor întâlni în camera roșie, decorată frumos și cu elemente romantice.

Concurenta va pași sfioasă în camera roșie, unde însă vor fi anunțați că vor avea la dispoziție doar 15 minute pentru a conversa. Pe de altă parte, Larisa și George se vor întâlni în grădina, unde vor avea parte de un prânz romantic și vor putea discuta pentru a se cunoaște mai bine. Însă pe cei doi tineri îi va lua valul rapid și se vor sărută pasional pentru prima dată.

Însă de departe cea mai surprinzătoare întâlnire va fi cea dintre Bianca și Ionuț, care se vor întâlni la piscină, unde vor avea parte de o cină romantică, iar la un moment dat, concurenta îi va propune să mănânce împreună paste, prilej bun pentru a încerca să se sărute.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mihaela: Voi va dați seama cum ar fi să se înfiripe ceva între Ionuț și Bianca?

Cristina: Nu e nimic imposibil pentru că el are o simpatie față de ea!

Lorena: Și ea îl apreciază că om!

Ambră: Eu i-aș vedea împreună!

Bianca: Vrei să ne pupăm!

Citește și: Aisa a părăsit platoul emisiunii Casa iubirii, după o ceartă aprigă cu Bianca! „Nu te vrea nimeni în casa aia, nici aici!” Bianca a avertizat-o pe Mihaela că Aisa o să i-l fure pe Robert

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț năucitor! Iată ce decizie dureroasă a fost luată în privința Aisei! „Este un gest care trebuie pedepsit!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.