Răsturnare de situație în Casa iubirii! Larisa, decizie neașteptată! Iată pe cine a chemat concurenta în camera roșie și ce reacții s-au stârnit în casa băieților

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2024, 20:09

Larisa, in camera rosie

Sursa: Captură YouTube

Larisa, hotărâre uluitoare! Concurenta a făcut o alegere neașteptată! „Cineva care să mă facă să mă simt mai bine!” Iată pe cine a chemat în camera roșie și cum au reacționat băieții!

Concurenții din Casa iubirii se confruntă în fiecare zi cu noi provocări de senzație, cu momente romantice petrecute fie în camera roșie, fie în afară platourilor de filmare, dar și cu multe situații neprevăzute și cu tensiuni aprige, iscate din gelozie sau din cauza orgoliilor puternice. Deși avea inițial de gând să se apropie de Patrick, după despărțirea de Robert, în cele din urmă, Larisa a decis să pună capăt cunoașterii cu Patrick.

În ediția de astăzi, concurență a făcut o mișcare neașteptată, când l-a chemat în camera roșie pe Ștefan, spre marea uimire a tuturor, dar mai ales a lui Patrick.

Larisa, hotărâre uluitoare! Concurenta a făcut o alegere neașteptată! „Cineva care să mă facă să mă simt mai bine!”

Astăzi, în Casa iubirii, Larisa a lăsat pe toată lumea mască în clipa în care a hotărât să îl cheme în camera roșie pe Ștefan și nu pe Patrick, așa cum era de așteptat.

Odată ajunsă în camera roșie, tânăra a încercat să îi ceară camerei de filmat să îi aducă un băiat care să îi redea bună dispoziție și zâmbetul pe buze, însă s-a lovit de un mare refuz: „Adu-mi pe cineva care să mă facă să mă simt mai bine!”

În cele din urmă, Larisa a trebuit să facă o alegere și atunci a decis să îl cheme în camera roșie pe Ștefan, iar hotărârea ei i-a luat pe toți prin surprindere.

Anunțul a picat că un trăsnet asupra lui Patrick, în momentul în care a auzit că fosta lui partenera l-a chemat pe Ștefan în camera roșie.

Citește și: Larisa, reținută când vine vorba de Ștefan! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! „Nu mai dați concluzii pripite!”

Ștefan: E bine că m-ai chemat! M-ai făcut și pe mine să mă simt mai bine, îți dai seama!

Larisa: Mă bucur atunci dacă am reușit așa, hai fă-mă și tu pe mine!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ștefan: Să încep să dansez să fac ceva! Voiam să îți spun că îți dai seama cine ești, că n-ai stat aici în emisiune degeaba!

Larisa: Eu vreau să vin aici să mă simt bine! Să zic: Abia aștept să merg! Mi-aș dori să fiu bine!

În timp ce Larisa și Ștefan purtau o discuție amicală în camera roșie, Patrick se lamenta în casa băieților că nu a fost chemat și totodată a dat de înțeles tuturor că îl consideră și prieten și rival pe Ștefan.

„Mi-e drag de el și mă și enervează! Acolo s-a sensibilizat în grădina pentru că s-a simțit exclus de noi! El a zis că nu e înțeles de fete!”, a spus Patrick.

Citește și: Giuly, reacție fără precedent la adresa Larisei! „Ce plictisitoare ești!” Iată ce și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Robert

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.