Răsturnare de situație în Casa iubirii! Larisa vrea să plece din emisiune! „Chiar vreau să plec!” Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 7 aprilie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2024, 21:54

Larisa, pusă din nou la zid de concurenții din Casa iubirii! Aceștia ii vor reproșa că nu își dorește de fapt să plece din emisiune! „Vreți acum să plec? Că pot!” Aflați ce reacții se vor stârni în Gala de duminică 7 aprilie și cine va fi eliminat!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări uluitoare, de momente de senzație petrecute în compania celor pe care îi simpatizează sau cu partenerii de cuplu, dar se confruntă deseori și cu tensiuni și certuri aprige care de multe ori pot dauna celor care deja se află într-o relație. După ce în zilele trecute cuplul format din Virginia și Robi s-a destrămat în ciuda eforturilor celor doi concurenți de a-și rezolva neînțelegerile, în ediția de sâmbătă Robert a cerut-o de iubita pe Giuly și au anunțat că formează oficial un cuplu în cadrul show-ului.

În Gala de duminică, lucrurile vor lua o turnură neașteptată în ceea ce o privește pe Larisa, care va ajunge din nou în vizorul concurenților, ce o vor acuză că de fapt nu ar vrea să plece din emisiune.

Virginia, afirmații aprige la adresa lui Robi! „Nu știe să respecte o femeie!”

În Gala de duminică, 7 aprilie, Virginia va lansa din nou reproșuri tăioase la adresa fostului ei partener, Robi, pe care îl consideră principalul vinovat pentru dezamăgirea ei.

Faptul că tânărul și-a îndreptat deja atenția asupra Robertei, o va scoate din minți pe Virginia, care nu va ezită să spună din nou tot ceea ce are pe suflet. Concurență va sublinia că Robi nu știe să respecte o femeie și a crezut inițial că este un bărbat matur, sincer și asumat, dar s-a înșelat profund.

Citește și: Ce surpriză le-a făcut Andreea Mantea lui Robert și Giuly după ce aceștia au anunțat că formează oficial un cuplu în Casa iubirii: „Ați primit drept cadou...”

Andreea Mantea: Virginia, ai nevoie de un șervețel?

Virginia: Consider că indiferent de ce avea, ce n-avea, nu știe să respecte o femeie! Am crezut că este altfel... am crezut că este un bărbat matur, sincer și asumat! Și mi-a dovedit contrariul!

Robi: Uite că n-a trebuit să treci prin...

Virginia: Și asta datorită mie...

că eu am pus punct! Tu poate mai lungeai așa cinci luni...

Robi: Bravo, felicitări că ți-ai dat seama mai repede!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Larisa, pusă din nou la zid de concurenții din Casa iubirii! Aceștia îi vor reproșa că nu își dorește de fapt să plece din emisiune

Pe de altă parte, Larisa va fi din nou luată în vizor de către concurenții din Casa iubirii, care îi vor reproșa deschis faptul că nu își dorește să plece așa cum pretinde de ceva vreme, ci ar vrea de fapt să mai rămână în cadrul show-ului.

Întrebată însă de Andreea Mantea, Larisa va răspunde că își dorește să plece acasă.

Citește și:  Roberta, decizie radicală în privința lui Ștefan! „Am vrut să clarific ceva cu el!” Iată cum a reacționat concurentul și ce discuții s-au declanșat în Casa iubirii

Andreea Mantea: Nu vrei să mai pleci? Te-ai răzgândit?

Larisa: N-am zis asta eu!

Andreea Mantea: Am și eu o întrebare! Credeți că Larisa își dorește să plece într-adevăr acasă?

Ștefan: În momentul de față, nu!

Larisa: Vreți acum să plec? Că pot! Chiar vreau să plec!