Răsturnare de situație în „Casa iubirii”! Mama Teodorei îl confruntă pe Robi. Ce au discutat cei doi in Camera Roșie. Concurenții au rămas șocați

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 26 oct 2024, 18:32

Mama Teodorei l-a confruntat pe Robi în camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Robi și mama Teodorei s-au întâlnit în camera roșie, întrucât aceasta a vrut să-i explice că o deranjează comportamentul lui față de fiica ei. Însă acesta nu a lăsat garda jos.

În timpul discuției din camera roșie cu mama Teodorei, Robi s-a menținut ferm pe poziții și a avut replică la orice remarcă făcută de femeie, ceea ce i-a uimit pe concurenții din „Casa iubirii”. Chiar dacă Simona Bănică s-a arătat intrigată de atitudinea lui față de Teodora, Robi este de părere că și tânăra are greșelile ei.

Ce au discutat mama Teodorei și Robi în camera roșie

Mama Teodorei i-a explicat lui Robi că au deranjat-o foarte mult jignirile pe care i le-a adresat fiicei sale în Gala în care Kiprianos a intrat în emisiune, pentru că a negat în privința interacțiunilor pe care le-a avut cu noul concurent în trecut.

„Când vrei să cucerești un om, nu-l înjosești”, i-a spus Simona Bănică lui Robi.

Robi, însă, a explicat că a avut această reacție pentru că Teodora l-a mințit și pentru că a crezut că între ea și noul concurent de la „Casa iubirii” a fost mai

mult decât un schimb de mesaje, întrucât ea așa i-a lăsat impresia.

„Avem puncte de vedere total diferite”, i-a spus Robi mamei Teodorei.

Citește și: Teodora izbucnește în lacrimi din cauza glumelor lui Robi cu Criss! „E prietenă cu tine până îți ia bărbatul”. Cum a reacționat concurentul când a văzut-o plângând

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Cu ce băiat din „Casa iubirii” vrea Simona Bănică să o vadă pe Teodora

Simona Bănică a înțeles situația și a mărturisit că și ea i-a atras atenția fetei pentru acest lucru, însă cuvintele pe care i le-a aruncat Robi nu pot fi justificate în niciun fel și, prin acest comportament, nu a făcut altceva decât să o îndepărteze pe Teodora de el. De asemenea, femeia l-a comparat pe Robi cu Moldo, care, după părerea ei, este un băiat mult mai echilibrat.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

„Când vrei să cucerești o femeie nu faci niciodată lucruri de genul, pentru că nu va veni spre tine niciodată.(...) Dacă îi ofereai încredere, la momentul respectiv, ne închideai gura și nouă și ea ar fi căpătat și mai mult drag de tine.

(...) Ea este un copil. Tu puteai să faci un lucru: Da, uite mă, poate ai greșit că n-ai spus, dar, uite, te voi învăța să fii un om mai asumat, pentru că tu lângă mine vei crește. Puteai să fii mai calculat. Uite, Moldo, în locul tău, sunt 100% convinsă să ar fi procedat total altfel”, i-a spus mama Teodorei concurentului.

Citește și: Cum arată mama Teodorei, noua concurentă de la „Casa iubirii”! Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Ulterior, Robi i-a explicat că nu se poate compara cu niciun concurent din „Casa iubirii”, întrucât fiecare dintre ei este diferit: „Eu nu pot să fac comparație între mine și niciun alt băiat din casă”.

În acest sens, Simona Bănică i-a spus direct acestuia că, din punctul ei de vedere, un băiat ca Moldo ar fi mai potrivit pentru fiica ei: „Nu e vorba de comparație. E vorba de ce mi-ar plăcea mie să fie lângă Teo”.