Răsturnare de situație în Casa iubirii! O nouă concurentă intră în competiție! Aflați ce se va întâmpla, luni, 15 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 14 iul 2024, 21:00

Surpriză de proporții pentru băieții din Casa iubirii! O nouă concurentă intră în emisiune!

Ediția de luni, 15 iulie, a emisiunii Casa iubirii începe într-o atmosferă plăcută. Concurenții vor avea parte de mici tensiuni, dar și de emoții și regrete. Iată ce urmează să se întâmple în Casa iubirii.

Citește și: Roberta își dorește ca Sebastian să plece acasă: Andreea Mantea „Înseamnă că îți dorești să rămâi aici, să vină un băiat nou”

Răsturnare de situație în Casa iubirii! O nouă concurentă intră în competiție!

În prima parte a ediției, telespectatorii vor asista la mici tensiuni între Rebecca și Antoni, dar din fericire, de această dată certurile nu se vor accentua, ci tinerii vor reveni la sentimente mai bune.

Mai mult, Sebastian îi mărturisește Robertei că suferă din cauza ei: "Știi cât m-ai făcut să sufăr? Îți poate trece prin cap așa ceva? Îți spun eu și nu mă înjosesc să-ți zic.

Știu că nu trebuia să, dar am zis-o în Gală"

Între timp, o nouă concurentă își face apariția în Casa iubirii, luni, 14 iulie, care se bucură de toată atenția băieților. Masculii din Casa iubirii sunt uluiți de apariția unei noi concurente în competiție, dar o primesc cu mare încântare, mai ales Bogdan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei. “Nu avea tipul meu de personalitate și poate nici să se descurce așa cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu.”

Citește și: Robi, imagini neașteptate cu dragostea din viața sa! Concurentul din Casa iubirii și-a uimit fanii 

Tânăra face furori cu aspectul ei fizic, dar și cu calitățile sale vocale. Vizibil încrezătoare și fără emoții, tânăra își face apariția în casa băieților în timp ce fredonează versurile unei melodii, gest care îi lasă pe tineri fără cuvinte.

Așadar, ediția de mâine va fi de-a dreptul incendiară. Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 15 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D.