Răsturnare de situație în Casa iubirii! Roberta și Gagea, în prag de eliminare! Cine a părăsit emisiunea? Andreea Mantea a făcut anunțul

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 iun 2024, 21:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc duminică, 30 iunie, la Kanal D. Iată cine a părăsit competiția.

Telespectatorii Kanal D România au avut parte de o nouă ediție incendiară a emisiunii “Casa iubirii”, duminică, 30 iunie. Frumoasa prezentatoare Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru concurenți. Iată cine a părăsit competiția.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba 

Roberta și Gagea, în prag de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul

În Gala de duminică, 30 iunie, fetele și băieții din Casa iubirii au trăit emoții intense. Tinerii au avut parte de o săptămână tensionată, în care s-au certat, și-au spus replici acide, au plâns și au râs, iar așa a decurs și ultima ediție a săptămânii.

Concurenții din cadrul emisiunii matrimoniale au așteptat cu nerăbdare să afle pentru cine se încheie drumul în competiție.

În această săptămână, în prag de eliminare au ajuns Roberta, care nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Sebastian, și Gagea, care nu știe dacă își mai dorește o relație cu Alexandra.

Roberta simte că nu mai are pentru cine să rămână în Casa iubirii, motiv pentru care tânără vrea să plece din Casa iubirii. Pe de altă parte, Gagea, care de-a lungul săptămânii și-a tot exprimat dorința de a părăsi emisiunea, acum s-a răzgândit și își dorește să fie în continuare concurent în Casa iubirii.

În Gala de duminică au fost momente extrem de emoționante și pline de suspans, până în momentul în care Andreea Mantea a anunțat că Gagea este cel care părăsește Casa iubirii.

"În această săptămână, în această Gală, în această seară, cel care părăsește Casa iubirii, mai exact, cel care are cele mai puține voturi dintre Roberta și Gagea... este Gagea!", a anunțat Andreea Mantea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cu toate acestea, totul a luat o întorsură neașteptată, iar Andreea Mantea a anunțat că mai există o șansa ca Gagea să își continue parcursul în Casa iubirii.

"Pot să-i ofer o șansă lui Gagea, cu ajutorul voturilor telespectatorilor și al liderilor caselor.

Dacă Patrick are mai multe voturi decât Virginia, își va salva casa și implicit pe Gagea, asta înseamnă că el va rămâne în casă. Dacă Virginia are mai multe voturi, înseamnă că el pierde, va pleca acasă.

Prin urmare, în această săptămână, dintre Patrick și Virginia, liderii caselor, cele mai multe voturi le are Patrick și îl salvează pe Gagea.", a mai anunțat Andreea Mantea. 

Așadar, Gagea își continuă drumul în Casa iubirii. Rămâne de văzut care va fi parcursul lui în emisiune.

Citește și: Lovitură pentru Gagea! Alexandra și Patrick se întâlnesc în Camera Roșie. Gesturile concurentei îi șochează pe băieții din Casa iubirii: "E moartă după el!"

Pentru a vedea ce au mai declarat concurenții în Gala de duminică, 30 iunie, urmăriți materialul video de mai jos.