Răsturnare de situație în Casa iubirii! Robi o cheamă pe Virginia în Camera Roșie. Concurenta izbucnește în lacrimi: "Om fără caracter!" Aflați ce se va întâmpla, miercuri, 28 august, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 aug 2024, 19:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc miercuri, 28 august. Virginia izbucnește în lacrimi amare din cauza lui Robi! Ce i-a făcut concurentul?

Miercuri, 28 august, concurenții din Casa iubirii au parte, din nou, de tensiuni care ajung la cote maxime. În această ediție, Robi și Virginia au parte de o întâlnire în Camera Roșie, care se va termina cu jigniri și lacrimi amare.

Citește și: Robi și Virginia de la “Casa iubirii”, suprinși în același club. Ce spune concurenta despre întâlnirea neașteptată, dar și ce declarații i-ar fi făcut Robi: „Poate ne spune Robi ce mi-a spus în acea seară”

Robi o cheamă pe Virginia în Camera Roșie

În ultima perioadă, între Robi și Virginia s-a creat o tensiune de nedescris, iar neînțelegerile dintre ei sunt la ordinea zilei. De fiecare dată când au ocazia, cei doi concurenți din Casa iubirii își aruncă jigniri și vorbe grele.

Miercuri, Robi o cheamă pe Virginia în Camera Roșie, unde îi mărturisește că atâta timp cât el este concurent în cadrul emisiunii, ea nu are voie să își facă o relație.

Aceste declarații o fac pe tânără să izbucnească în plâns în fața Andreei Mantea, căreia îi mărturisește că a ajuns la capătul puterilor.

Robi: "Să vină Virginia!"

Virginia: "Aș putea să nu stau?" 

Robi: "Nu! Stai jos!"

Virginia: "Nu! Cameră, pot să plec?" 

Robi: "Nu poți să pleci, pentru că vin după tine.

Vin și te iau din cameră, de la fete.(...) Nu poți să-ți faci relație în casă, cât eu sunt aici."

Virginia: ''De ce?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Robi: "Pentru că nu vreau eu."

Virginia: "M-ai chemat degeaba la Camera Roșie, pentru că tot la fel rămâi, om fără caracter!" 

Andreea Mantea: "Virginia, ești ok?"

Virginia: "Nu!" 

Andreea Mantea: "Crezi că doar se joacă?"

Virginia: "Și asta cred, sincer! Dar deja e prea mult, nu mă mai simt bine." 

Citește și: Gestul făcut de Robert i-a scos din minți pe concurenții din ”Casa Iubirii”. Motivul pentru care a fost pus la zid, în emisiune

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 28 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.