Rasturnare de situatie in casa "Puterea dragostei"! Madalin None isi indreapta atentia catre Marina? "Am avut jocul meu! Sunt aici pentru a cunoaste toate fetele!" Iata ce marturisiri a facut!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 nov 2018, 11:23

Madalin None a declarat ca si-a schimbat parerea despre Rafaela dupa patru zile, dar are de gand sa cunoasca si celelalte fete.

In timp ce Rafaela si Marina de aflau in vizita in casa baietilor, Madalin None a dat cartile pe fata si a marturisit faptul ca a realizat cu ce fete rezoneaza mai mult. Tanarul a recunoscut ca isi facuse o cu totul alta impresie in primele zile despre Rafaela, din cauza influentelor primite din jur, insa in prezent crede ca aceasta este o fata mult prea serioasa si i-a sugerat sa zambeasca mai mult. 

 

 

Pe de alta parte insa, None a marturisit ca a venit in emisiune cu gandul de a cunoaste toate fetele si abia apoi sa delibereze catre cine isi va indrepta toata atentia. Printre fetele cu care simte ca rezoneaza se numara si Marina, despre care a spus ca isi doreste sa o cunoasca mai mult, insa pana acum nu si-a permis deoarece stie ca ea il place pe Daniel.

 

 

"Cel mai mult m-as distra cu Marina! Rafa imi place cum gandeste si imi place prezenta ei! E o fata cu care as avea ce vorbi, nu neaparat distractie si caterinca, pentru ca tu esti mai doamna, sa zic asa! Marina este exact unda mea, dar ma abtin din cauza ei, pentru ca stiu ca il place mai mult pe el!", a spus None.