Rasturnare de situatie in casa Puterea dragostei! Maria, iesire nervoasa fara precedent! "Am ajuns sa te implor sa ma lasi in pace?" Aflati ce se va intampla marti, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2021, 23:51
video Foto(4)

Maria cedeaza nervos si izbucneste in lacrimi in casa Puterea dragostei, dupa ce Marinescu pune din nou presiune pe umerii ei.

O noua saptamana a inceput in casa Puterea dragostei, insa in aceeasi atmosfera tensionata. Chiar daca in Gala de duminica, lucrurile s-au desfasurat mai pasnic, cu mici neintelegeri intre unii dintre concuenti, in cele din urma cel care a parasit competitia a fost Marius, care a fost nevoit sa plece acasa din cauza unor probleme personale. Potrivit voturilor acordate de publicul telespectatorilor in saptamana precedenta, cea care ar fi trebuit in mod normal sa paraseasca emisiunea a fost Adelina, insa aceasta a facut un schimb cu Marius pentru ca tanarul sa poata merge acasa sa

isi rezolve chestiunile personale.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In editia de luni a emisiunii Puterea dragostei, concurentii au inceput saptamana in aceeasi nota tensionata, insa au avut parte si de o surpriza de proportii. Un nou concurent si-a facut aparitia in casa iubirii, spre incantarea fetelor, care l-au primit cu entuziasm si mare nerabdare sa afle cat mai multe detalii despre el.

Indragitul show matrimonial, Puterea dragostei, face parte din programul TV  al postului Kanal D. Daca vreti sa nu ratati nicio editie a emisiunii preferate, o puteti urmari si online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tableta sau telefonul mobil.  

Maria, iesire nervoasa fara precedent! Tanara izbucneste in lacrimi din cauza lui Marinescu!

Desi multi fani ai emisiunii Puterea dragostei sperau ca cei doi sa se impace si isi vada mai departe de relatia lor, Maria si Marinescu vor ajunge din nou in punctul final. Cea care pare din ce in mai transanta este Maria, care va izbucni in momentul in care va simti din nou pe umerii sai presiunea si gelozia lui Marinescu. Din dorinta de a-i arata ca inca ii pasa de ea si ca regreta despartirea, Marinescu da din nou gres cu atitudinea sa, stapanita de un orgoliu urias.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Te simti bine? Macar s-o faci pentru ceva, pentru binele tau sa inteleg si eu! Ma suna tatal meu si-mi zice: <<Ce esti tu acolo? Bataia de joc a cui? A lui asta?>> Lasa-ma daca vreau sa ma indrept

spre altcineva lasa-ma in pace! Am ajuns sa te implor sa ma lasi in pace?", spune raspicat Maria.

Citeste si: Eliminearea care a șocat pe toată lumea. Cine este concurentul care a părăsit casa Puterea Dragostei în Gala de astăzi

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 15 iulie 2021 – A doua parte- VIDEO. Maria, declarație uluitoare: "Codruț s-a uitat la sora Alexandrei"!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.