Răsturnare de situație în cazul crimei de la Timișoara. Ce relație ar fi existat, de fapt, între studenta ucisă și agresorul său: ,,Nu l-au cunoscut, nu l-au văzut niciodată “

Autor: Diana Bostan

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Timișoara

Sursa: Facebook: Andreea Mihaela Morega

Detalii halucinante ies la iveală, în cazul morții Andreei, studenta la Medicină, ucisă de Mirel Dragomir, în Timișoara. Acesta ar fi dezvoltat o obsesie pentru tânără, în ciuda refuzului acesteia.

Cu doar câteva zile după tragicul eveniment al uciderii Andreei, o studentă în vârstă de 21 de ani la Medicină, informații noi ies la iveală, referitoare la relația tinerei cu agresorul. Contrar primelor impresii, tânărul care i-a luat viața nu ar fi fost iubitul său, ci mai degrabă un amic. Potrivit Gândul, Andreea și sora criminalului erau prietene, ceea ce i-a permis să-l întâlnească și să interacționeze cu el.

Mirel Dragomir ar fi dezvoltat o obsesie pentru Andreea

Cu toate că Andreea era extrem de apropiată de părinții săi și le povestea totul, aceștia nu știau nimic în legătură cu o presupusă relație a fiicei lor cu Mirel Dragomir. Apropiații tinerei sunt convinși că acesta a comis crima din cauza respingerii avansurilor sale de către Andreea și a obsesiei pe care o dezvoltase pentru ea.

Deși Andreea era prietenă cu sora ucigașului și, prin intermediul ei, l-a întâlnit și pe Mirel, părinții nu au avut niciodată ocazia să îl cunoască. Se pare că Mirel Dragomir s-a îndrăgostit profund de Andreea, dar aceasta nu i-ar fi împărtășit niciodată sentimentele. Rănit în orgoliu de respingerea acesteia, Mirel a acționat într-un moment de furie copleșitoare, care a condus la tragicul sfârșit al Andreei.

Citește și: Ce s-a aflat în urma raportului IML în cazul studentei la medicină, ucisă de iubit la Timișoara. Andreea ar fi încercat să se apere până în ultima clipă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

”Era o fată cuminte, stătea numai cu nasul în cărți, pe primul loc era facultatea, nu ieșea nicăieri, ea chiar voia să facă ceva în viață, avea numai 10 pe linie.

Părerea mea este că acest individ făcuse o obsesie pentru ea, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord și a făcut ce a făcut. Noi, apropiații, suntem în stare de șoc”, a dezvăluit, pentru Gândul, una dintre rudele Andreei.

Părinții Andreei nu l-au cunoscut niciodată pe Mirel Dragomir

Deși părinții săi au fost mereu o prezență stabilă și apropiată în viața ei, nici măcar aceștia nu știau de existența vreunui presupus iubit în viața fetei lor.

Aceeași rudă a dezvăluit, pentru sursa menționată anterior, faptul că Andreea nu a avut niciodată secrete față de părinții ei, împărtășindu-le tot ce avea pe suflet, și totuși aceștia nu erau conștienți de existența acestui individ ca fiind iubitul ei.

”Andreea nu a ascuns niciodată ceva față de ei, le spunea orice avea pe suflet și nici ei nu știau de acest individ că ar fi iubitul ei.

Am înțeles că tatăl ei știa că era doar un prieten, atât. Părinții ei nu l-au cunoscut, nu l-au văzut niciodată”, a spus un apropiat.

În ziua tragediei, Andreea era așteptată acasă, însă văzând că nu a primit vreun mesaj, tatăl tinerei a știut că ceva rău s-a întâmplat cu fiica lui.

Citește și: Mama Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel din Mangalia, cere daune în valoare de 100 de mii de euro. Avocații au cerut schimbarea încadrării juridice pentru Loredana Atănăsoaie

”Când venea în weekend acasă, mereu îi dădea mesaj tatălui ei că a urcat în microbuz și apoi că trebuie să ajungă, ca el s-o aștepte. Vineri nu a primit niciun semn de la ea și a știut că s-a întâmplat ceva”, a mai dezvăluit ruda fetei, pentru Gândul.