Răsturnare de situație în cazul Danei Roba „ Tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă” Minorele s-ar fi aflat în casă în momentul atacului

Autor: Diana Bostan

Dana Roba la Parchet

Sursa: Captură Stirile KANAL D

Dana Roba a avut parte de o nouă audiere. Daniel Balaciu este acuzat de faptul că a atentat cu ciocanul la viața soției sale. Noi detalii surprinzătoare au ieșit la iveală în urma audierii.

Dana Roba s-a prezentat la Parchet, acolo unde urma să stea față în față în față cu cel care a mutilat-o cu ciocanul. Principalul suspect nu a ajuns la Parchet, fiind supus unei expertize psihiatrice la București. Fostul soț se apără și susține că era torturat de Dana în fiecare zi.

Make-up artistul și fostul soț au avut parte de o primă confruntare

Dana Roba s-a prezentat la audiere, fiind însoțită de actualul partener și de avocat. Vizibil emoționată, Dana Roba a povestit detalii cutremurătoare din ziua respectivă.

Citește și: Dana Roba, față în față cu soțul agresor „ Sunt aici pentru că fostul meu soț a vrut să mă omoare” De cine a fost însoțită Dana Roba la tribunal? VIDEO

„ A vrut să-mi ia viața cu sânge rece.

Tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă în familie și le-a arătat poze cu mama nouă”
, a povestit Dana Roba cu ochii în lacrimi, potrivit Știrile KanalD.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Dacă se leagă relația, ne căsătorim”. Când s-au cunoscut, de fapt, Dana Roba și Beniamin, noul ei iubit. Cum a început povestea lor de dragoste

Deși se credea că minorele se aflau la bunici în acele momente cumplite, copilele ar fi fost în casă, lucru confirmat chiar de fete. Dana Roba a menționat faptul că minorele i-au spus că l-au văzut pe tatăl lor, dar și pe ea plini de sânge și că bărbatul a mers să facă un duș.

Avocatul lui Daniel Balaciu a confirmat faptul că minorele se aflau în casă

„M-au auzit că plângeam foarte tare și ele țipau și mă strigau”, a mai spus Dana Roba pentru sursa menționată anterior. Acest lucru a fost confirmat și de avocatul lui Daniel Balaciu, însă că fetele dormeau și că nu au asistat la scenă.

Citește și: „De ce să nu mă recăsătoresc?”. Dana Roba este pregătită să-și refacă viața. Make-up artista face dezvăluiri

Tot avocatul a povestit cum fostul soț al Danei Roba le-a luat pe fete și le-a dus la bunici imediat după ce s-au trezit. Acesta neagă faptul că minorele ar fi intrat în dormitorul mamei lor.

Citește și: E oficial! Dana Roba și-a refăcut viața! Cine este iubitul ei și cum o răsfață acesta în fiecare zi

Avocatul principalului suspect susține că bărbatul ar fi fost terorizat de Dana Roba în fiecare zi, fapt ce l-a făcut să-și piardă mințile. “

Zilnic îl persecuta, îl bătea, îl agresa, îl scuipa, asta era una dintre chestiile care îi plăceau la nebunie, să scuipe oamenii.”, a declarat Alain Roșian, avocatul soțului Danei Roba. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.