Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 23 iul 2024, 11:04

A apărut o nouă ipoteză în cazul morții Marinei Gavril

Sursa: Facebook Centrul Stomatologic German Delphia; Digi24

Ancheta în cazul crimei brutale a doctoriței Marina Gavril, din Brăila, ia o turnură neașteptată. Investigările recente sugerează că medicul ar fi fost victima unei răzbunări orchestrate de mafia din Republica Moldova.

Surse apropiate familiei îndoliate susțin, conform Spy News, că înainte de a se muta în România, Marina Gavril ar fi avut o relație tumultoasă cu un interlop basarabean. Relația, plină de tensiuni, s-a încheiat brusc după ce bărbatul a fost arestat într-un caz de amploare.

Moartea dentistei din Brăila ar fi fost plănuită de mafia basarabeană

La momentul despărțirii, dentista ar fi plecat nu doar cu inima frântă, ci și cu o sumă considerabilă de bani.

Acești bani ar fi fost investiți ulterior în afacerea sa din Brăila. Se pare că acest gest a declanșat furia interlopului, care ar fi jurat să se răzbune pentru pierderea financiară și sentimentală.

Mihai, bărbatul de 39 de ani acuzat că a comis crima, a încercat să-și creeze un alibi pentru a se eschiva de la suspiciuni. În ziua atacului, el a mers la Galați, unde a schimbat de mai multe ori taxiurile și hainele pentru a deruta anchetatorii.

După ce a înjunghiat-o pe doctoriță, a tras draperiile cabinetului și a încuiat ușa înainte de a părăsi locul faptei.

Citește și: Detalii terifiante din ancheta crimei de la Brăila! Unde a fost descoperit ADN-ul suspectului care ar fi ucis-o pe dentista Marina Gavril

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Ulterior, autorul faptei s-a întors acasă și a evitat să iasă, cu excepția câtorva vizite la sălile de jocuri de noroc. Conform Digi24, rudele suspectului au creat un scandal în fața secției de poliție, după ce a fost săltat de agenți, unde au susținut vehement nevinovăția acestuia, întrucât ar fi fost cu ei tot timpul. Acestea au declarat, de asemenea, că bărbatul ar fi fost pacientul victimei, informație care s-a dovedit a fi falsă.

Presupusul criminal din Brăila se află în arest preventiv

În ciuda afirmațiilor făcute de membrii familiei sale, suspectul a fost arestat preventiv luni, pe 21 iulie, pentru 30 de zile, conform Libertatea. Acesta fusese prins de polițiști duminică și dus la audieri, însă a refuzat să colaboreze oamenii legii. În plus, suspectul este implicat în șapte dosare penale de furt și tâlhărie în Franța și Germania, ceea ce adaugă un nou strat de complexitate acestui caz.

Citește și: Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore

Ancheta continuă pentru a stabili toate detaliile și circumstanțele care au dus la această crimă. Procurorii încearcă acum să deslușească toate firele acestei povești complicate, având în vedere posibila implicare a mafiei din Republica Moldova și motivațiile de răzbunare.

Cazul rămâne sub strictă supraveghere, în speranța că adevărul va ieși la iveală.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!