Răsturnare de situație în cazul dispariției Luizei Melencu. Bunicul tinerei crede că NU Gheorghe Dincă este vinovatul: „Am avut o premoniție “

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 aug 2024, 15:07

Bunicul Luizei Melencu a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Sursa: Facebook

Bunicul Luizei Melencu a făcut recent dezvăluiri cutremurătoare despre dispariția nepoatei sale, în urmă cu cinci ani, și a ridicat semne de întrebare asupra modului în care autoritățile au gestionat cazul.

În cadrul unei emisiuni TV, bătrânul a vorbit despre presimțirea care l-a marcat, chiar în ziua în care Luiza Melencu a dispărut.

Citește și: Pensia pe care Gheorghe Dincă o primește lunar de la stat. Ce se întâmplă cu banii încasați de „Monstrul din Caracal” în spatele gratiilor

Bunicul Luizei Melencu face dezvăluiri cutremurătoare despre dispariția nepoatei sale

Vizibil emoționat, bunicul Luizei a vorbit despre premoniția pe care a avut-o în ziua dispariției. După ce a revenit de la pescuit, a simțit că s-a întâmplat ceva grav. Prima sa grijă, când a intrat în curte, a fost să întrebe de Luiza.

Citește și: Declarații șocante făcute de Gheorghe Dincă: ”Le-am vândut”. Unde s-ar afla Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

La cinci ani de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșeanu, durerile familiilor rămân profunde, iar întrebările neadresate în jurul cazului continuă să macine. Bunicul Luizei Melencu subliniază nevoia de transparență și justiție în această tragedie, dorind să afle adevărul complet despre dispariția celor două tinere.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Bătrânul a subliniat că are îndoieli cu privire la vinovăția lui Gheorghe Dincă și a cerut ca DIIICOT să aducă dovezi concludente. 

„Când a dispărut, pe 14, am avut o premoniție. Când am venit de la pescuit, îmi spunea ceva că s-a întâmplat ceva. Prima grijă când am intrat în curte, am întrebat de Luiza. Aici e problema.

E Dincă vinovat? Atunci DIIICOT să vină cu dovezi.”,  a mărturisit bunicul Luizei Melencu în cadrul unei emisiuni TV și citat de știrilekanald.ro.

Bătrânul pune la îndoială vinovăția lui Gheorghe Dincă

Bunicul Luizei, vizibil afectat de tragedie, nu crede în totalitate în vinovăția lui Gheorghe Dincă și cere dovezi clare pentru a valida acuzațiile aduse acestuia.

Citește și: Reacția neașteptată a mamei Luizei Melencu, după ce a primit scrisoarea de la Gheorghe Dincă, din spatele gratiilor: „Niște aberații!”

„În situația actuală este foarte greu să mă pronunț (n.r. dacă trăiește Luiza Melencu), pentru că instituțiile, v-am mai zis, eu am ce am cu instituțiile. La mine să vină cu probe, dovezi, să-mi spună pentru ce l-au arestat pe Dincă.”, a mai transmis bătrânul.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.