Răsturnare de situație în cazul fetei atacate cu un cuțit, în Craiova! Agresorul ar fi cunoscut-o și ar fi amenințat-o că îi va lua viața

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 iul 2023, 11:31

Colegii lui Melis au negat că agresorul ar fi fost iubitul fetei

Sursa: observatornews.ro

Melis, fata înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova, a fost înmormântată ieri, 1 iulie. Iubitul fetei, care a fost înjunghiat și el, se află la Terapie Intensivă, în stare gravă, dar a reușit să se trezească din comă.

Melis și iubitul ei au fost înjunghiați cu un cuțit de către un tânăr, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. În timpul audierilor, agresorul a declarat că nu îi cunoștea pe niciunul dintre ei, dar adevărul se pare că ar fi altul.

Melis, fata înjunghiată în Craiova, l-ar fi cunoscut pe agresor

La înmormântarea care a avut loc ieri, 1 iulie, au venit sute de persoane.

Pe lângă familie, prieteni și colegii de școală ai fetei, au venit și persoane care nu au cunoscut-o, dar care au aflat ce s-a întâmplat cu ea, vrând să îi aducă un ultim omagiu, impresionații fiind de cele întâmplate.

Conform antena3.ro, colegii lui Melis au declarat că fata ucisă și agresorul, fiu de polițist, s-ar fi cunoscut, deoarece, de câteva luni, o tot amenința că o va ucide și o urmărea.

Mai mult decât atât, tânărul în vârstă de 17 ani amenința că îl va ucide și pe iubitul fetei, despre care, ulterior, în urma atacului, a dat de înțeles că nu îl interesează, deoarece nu îi pare prea rău pentru ceea ce i-a făcut.

Citește și: „Apelul a fost făcut cu ultimele puteri”. Melis, fata atacată cu un cuțit în Grădina Botanică din Craiova, a sunat la 112 în momentul în care se lupta pentru viața ei

Agresorul are doar 17 ani, este fiu de polițist și elev al unui liceu militar. În ziua atacului, avea supra sa un rucsac, în care avea o pereche de mănuși, o mască și un cuțit de vânătoare, despre care a spus că l-a uitat acolo de un an.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Primele declarații ale iubitului lui Melis

Iubitul lui Melis a fost atacat primul,  în zonele vitale. Acesta a pierdut o cantitate foarte mare de sânge, patru litri, iar craiovenii au făcut coadă la spital, pentru a dona sânge. Din fericire, acesta s-a trezit din comă, dar încă se află în stare gravă, fiind internat la Terapie Intensivă.

Potrivit digi24.ro, iubitul fetei le-a spus medicilor că a fost înjunghiat în spate în momentul în care stătea cu Melis pe o bancă.

Acesta a mai precizat că nu îl cunoaște pe atacator și că nici nu știe motivul pentru care a recurs la acest gest.

Citește și: „Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac”. Primele declarații ale tânărului de 20 de ani, care a atacat cu un cuțit un cuplu, în Grădina Botanică din Craiova

Colegii lui Melis au negat că agresorul ar fi fost iubitul fetei și cer ca aceste comentarii să nu mai existe.

Criminalul nu a fost iubitul ei. Vă rugăm, opriți speculațiile! Ne-a durut și ne doare când citim ce se scrie pe internet despre ea. Niște oameni care nu au cunoscut-o își dau cu părerea fără să se gândească la consecințe” au spus aceștia, potrivit fanatik.ro.