Răsturnare de situație în cazul lui Matei, băiețelul accidentat mortal la Brăila! Cine se afla, de fapt, la volanul mașinii

Author: Diana Bostan
Actualizat: 07 sep 2023, 09:53

Matei, băiețelul ucis într-un accident la Brăila.

Sursa: Arhivă

Detalii halucinante ies la iveală, în cazul morții lui Matei, băiețelul de trei ani accident la Brăila. La volanul mașinii nu s-ar fi aflat femeia acuzată inițial de accident.

Matei, este băiețelul în vârstă de trei ani care și-a pierdut viața, după ce o mașină l-a spulberat din fața casei.

Mașina nu era condusă de o femeie așa cum s-a crezut inițial

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că la volanul mașinii nu se afla o femeie, așa cum se credea inițial, ci un bărbat. În urma rezultatelor de sânge, a ieșit la iveală și faptul că femeia nu consumase droguri.

Citește și: Apel disperat pentru o româncă aflată în Bali! Doctorița din Sibiu se află în stare gravă, după ce a suferit un accident îngrozitor

La volanul mașinii se afla, de fapt, un bărbat în vârstă de 40 de ani, iar polițiștii au luat primele măsuri în cazul acestuia. În urma verificărilor s-a descoperit faptul că bărbatul în cauză avea permisul de conducere suspendat.

Citește și: Prietena lui Vlad Pascu a fost implicată într-un grav accident. Ies la lumină detalii tulburătoare despre anturajul șoferului drogat de la 2 Mai. Prietena lui ar suferi de tulburări psihice

Matei a fost spulberat, sâmbătă pe 26 august, de o mașină în timp ce se juca în fața casei, iar inițial se credea că l-a volanul mașinii se afla o șoferiță drogată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bărbatul va ajunge, astăzi, în fața procurorilor

Adevăratul vinovat a fost arestat pentru 24 de ore și va fi prezentat, astăzi, instanței de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila.  La toate acuzațiile aduse, se adăuga și faptul că a părăsit locul accidentului.

Citește și: Noi detalii ies la iveală în cazul șoferului drogat care a ucis-o pe Nicoleta în Popești-Leordeni. Acesta este fost angajat MAI

”Bărbatul în cauză a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat la data de 7 septembrie a.c. Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”,  se arată în comunicatul transmis de către IPJ Brăila.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a fost lăsat să moară în spital! Unitatea medicală nu avea specialist care să îl opereze. Avea doar 52 de ani

Vecinii, martori la întreaga tragedie, au încercat să-l oprească pe bărbat după ce a comis oribila faptă, însă fără succes, acesta având o viteză foarte mare.

Familia băiețelului este în stare de șoc și vor ca adevăratul vinovat să fie pedepsit.  ”Voia să-i cumpăr astăzi iepurași, la ora 9 eram programați să mă duc să îi iau 2 iepurași, că el voia iepurași”, a spus bunica copilului din Brăila.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.