Răsturnare de situație în cazul morții interlopului Emi Pian! Frații Duduianu și presupusul criminal al lui Emi Pian ar putea fi plasați sub control judiciar după aproape doi ani de arest preventiv

Autor: Lavinia Medrea

Răsturnare de situație în cazul morții interlopului Emi Pian! Frații Duduianu și presupusul criminal al lui Emi Pian ar putea fi plasați sub control judiciar după aproape doi ani de arest preventiv

Sursa: Facebook Florin Mototolea (Emi Pian)

Scandal în cazul morții interlopului Emi Pian. Frații Duduianu și Gheorghe Emanuel Richard, cel care se presupune că l-ar fi omorât pe interlop, ar putea fi plasați sub control judiciar după aproape doi ani de arest preventiv în cazul decesului interlopului Emi Pian.

Avocaţii fraţilor Duduianu acuză procurorii că ar utiliza „o argumentație luată din conceptele lui Hitler” pentru a-i încarcera pe cei doi deoarece, în cazul unei posibile eliberări, s-ar produce un scandal între clanuri pentru a răzbuna moartea lui Emi Pian.

Avocații nu sunt de acord cu închiderea fraților Duduianu: „Nu există nicio dovadă cu privire la săvârșirea infracțiunii”

Avocații susțin că motivul pe care-l au procurorii pentru a-i închide pe frații Duduianu nu este suficient pentru a-i încarcera pe cei doi. 

„Or, așa cum reține și judecătorul cauzei de la luarea măsurii arestării preventive, inculpatul Dudianu Vasile a avut un comportament ireproșabil.

De asemenea, solicită să aibă în vedere că în prezenta cauză nu există nicio dovadă cu privire la săvârșirea infracțiunii, astfel cum este în prezenta cauză, un alt coinculpat este văzut într-o singură imagine în care lovește, dă cu bastonul telescopic în persoana

vătămată, încercând să-l deposedeze de baioneta pe care o avea în mână, baioneta care l-a și ucis pe fratele inculpatului.  

Citeste si: Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian, va fi eliberat? Barbatul a deschis un proces in care a solicitat eliberarea conditionata!

Or, în aceste împrejurări, fără nicio probă, doar ca să-și arate respectul față de judecător și pentru a da curs celor din celulă ce îi spuneau că o să stea în pușcărie mulți ani, inculpatul a optat pentru procedura simplificată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totodată, arată că inculpatul s-a pus la dispoziția organelor judiciare, precum și faptul că în această cauză a întâlnit o argumentație pe care nu a mai întâlnit-o, respectiv o argumentație luată din conceptele lui Hitler în sensul că inculpatul Duduianu Vasile trebuie să fie înlăturat din

societate pentru că este o persoană care prezintă pericol pentru ordinea publică”, a declarat avocatul lui Vasile Duduianu, alias Grațian Pian.

Avocatul lui Ciprian Pian susține că nu există probe împotriva acestuia

Reprezentantul lui Laurențiu Duduianu, cunoscut sub numele de Ciprian Pian susține, de asemenea, că nu există probe împotriva lui Laurențiu și că acesta l-a lovit o singură dată pe presupusul criminal, astfel că nu i-a putut face o rană gravă. 

Citeste si: George Pian a preluat conducerea clanului Duduienilor după moartea lui Emi Pian! Cine este și cu ce se ocupă?

„Inculpatul Duduianu Laurențiu a fost trimis în judecată pentru că a lovit persoana vătămată cu mânerul unui cuțit în bărbie, respectiv cu un obiect inapt să ucidă, într-o zonă nevitală.

Încadrarea juridică și toate măsurile preventive până la acest moment, astfel cum se poate observa în fiecare încheiere, inclusiv în cea atacată, au vizat activitatea indivizibilă a grupului, nu contribuția inculpatului Duduianu Laurențiu, care

ar fi fost extrem de periculoasă.

Pe de altă parte, aceeași stare de pericol prezentată de către Parchet, inculpatul Gheorghe Emanuel Richard lovește cu lama cuțitului, de două ori, în două zone esențiale, ajungând la decesul victimei. Față de această împrejurare, arată că starea de pericol nu poate fi comparată”, a declarat avocatul lui Laurențiu Duduianu.

Instanța a hotărât plasarea sub control judiciar a fraților Duduianu și a presupusului criminal, Gheorghe Emanuel Richard, dar Parchetul a făcut apel și a câștigat. Pe 24 noiembrie, Laurențiu și Vasile Duduianu au făcut în mod separat cerere de plasare sub control judiciar iar instanța le-a dat din nou câștig de cauză. Decizia nu este, deocamdată, definitivă.