Răsturnare de situație în cazul morții lui Maradona. Un apropiat a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, înainte să fie declarat decesul: „A fost o idioţenie criminală!”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 feb 2021, 20:40
Diego Maradona, unul dintre cei mai talentați jucători de fotbal
Sursa: Instagram

Noi informații ies la iveală în legătură cu decesul îndrăgitului Diego Maradona. Ce s-ar fi întâmplat înainte ca marele fotbalist să își piardă viața?

În urma autopsiei efectuate la morga din San Fernando, medicii legiști au descoperit că Diego Maradona a murit din cauza unei insuficiențe cardiace acute. Fostul fotbalist a încetat din viață la vârsta de 60 de ani, pe data de 25 noiembrie 2020.

Agentul lui Diego Maradona, noi informații despre decesul fotbalistului

Vestea morții lui Diego Maradona  a făcut rapid înconjurul lumii și i-a șocat pe cei care l-au cunoscut.

Unul dintre apropiații lui Diego Maradona, Matias Morla, cel care i-a fost avocat și agent fostului fotbalist, a reacționat dur după decesul acestuia.

Matias Morla a postat un mesaj pe contul personal de Twitter în care a dezvăluit că ambulanța nu ar fi sosit la timp, ci ar fi ajuns cu o întârziere de o jumătate de oră, lucru care i-ar fi fost fatal lui Diego Maradona.

În plus, se pare că medicii l-ar fi neglijat pe Maradona și timp de 12 ore nu i-ar mai verificat acestuia starea de sănătate. Agentul lui Maradona a dezvăluit că nu va accepta ca această eroare gravă să fie trecută cu vederea și că va lupta pentru a descoperi dacă acest lucru i-a provocat moartea cunoscutului fotbalist.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum se va împărți averea lui Maradona! "El Pibe D'Oro" avea 10 copii

„Aşa cum informează parchetul din San Isidro, este inexplicabil faptul că timp de 12 ore prietenul meu nu a avut parte de controlul personalului sanitar dedicat acestor scopuri. Ambulanţa a venit cu o întârziere de mai mult de o jumătate de oră, ceea ce a fost o idioţenie criminală.

Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea şi voi cere ca aceste consecinţe să fie investigate până la capăt. Aşa cum îmi spunea Diego: "Eşti soldatul meu, acţionează fără milă." Pentru a-l caracteriza pe Diego, în acest moment de mare mâhnire şi durere, pot să spun: a fost un fiu bun, a fost cel mai mare fotbalist din toate timpurile şi a fost un om cinstit. Odihneşte-te în pace, frate!”, a spus Matias Morla, agentul, avocatul şi prietenul lui Diego Maradona, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Reacția lui Gică Hagi după decesul lui Diego Maradona: „Pentru mine, Diego a fost unic!”