Răsturnare de situație în cazul morții lui Victor Socaciu. Brândușa Simion, soția artistului, a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în spital

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 sep 2022, 00:20

Brandusa Simion despre complicatiile suferite de Victor Socaciu

Cea de-a patra sotie a lui Voctor Socaciu a venit cu lamuriri in ce priveste starea de sanatate din ultimele clipe de viata ale lui Victor Socaciu.

Se stia ca Victor Socaciu avea probleme grave cu rinichii si ca ii mai cedasera o data desi facuse un transplant in 2009. In primavara, artistul a fost infectat cu SARS-cov2, insa, spune, fiica lui, a raspuns bine la tratament. Din pacate, insa, artistul a ramas cu sechele le plamani in urma virusului., Se pare ca la sfarsitul lui noiembrie, Victor Socaciu a fost internat in spital pentru un drenaj la plamani pentru ca acumulase lichid in urma virusului.

Insa a aparut o infectie nosocomiala si de acolo a facut soc septic, dupa cum explica sotia regretatului artist, Bradusa Simion.

Citeste si: Gestul făcut de Victoraș, fiul lui lui Victor Socaciu, la priveghiul tatălui său. Tânărul în vârstă de 23 de ani, sfâșiat de durere

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Brandusa Simion, detalii despre ce s-a intamplat cu Victor Socaciu in spital

"A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a declarat Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu. „A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un  post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj.

Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a povestit Brândușa Simion.

Brandusa Simion, sotia lui Victor Socaciu, declaratii despre bacteria cu care a fost infectat in spital artistul

Citeste si: Marina Almășan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu la adresa soției lui: ""Femeia aia e și ea mamă de copii"

„Ne asumăm când avem intervenții, se știe că în spitale sunt bacterii. Am vorbit chiar înainte să se interneze, cum a zis și Brândușa, vorbeam despre videoclipul piesei pe care a scos-o și vorbeam de niște planuri. Nu se gândea nimeni la așa ceva”, a mărturisit Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu. „A avut simptome, dar nu așa de grave, a fost internat și a răspuns la tratament foarte bine, doar că plămânii au fost afectați și s-a ales cu această pleurezie”, a mai spus Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu.