Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”

Autor: Diana Bostan

Tatăl lui Daniel Tistu a făcut primele declarații după moartea fiului său.

Sursa: Facebook

Tatăl șefului de poliție, găsit mort în post, în Vâlcea, a făcut primele declarații cu privire la tragedie. Iată de ce crede bărbatul că fiul lui ar fi recurs la gestul extrem!

Tatăl lui Daniel Tistu, polițistul care și-ar pus capăt zilelor, a declarat că este copleșit de durere și confuzie, neînțelegând motivele precise care l-au determinat pe fiul său să facă acest gest. Bărbatul a precizat că, în ciuda dificultăților întâmpinate, nu avea cunoștință de probleme grave care să ducă la o astfel de decizie drastică.

Citește și: Ce l-a determinat pe Daniel, tânărul polițist de 28 de ani, să își pună capăt zilelor: „Nu ne-a venit să credem, era..” O carieră promițătoare și o căsnicie fericită, ascunse în spatele unor gânduri întunecate

Bărbatul nu înțelege de ce fiul său a recurs la acest gest extrem

Șeful de poliție Daniel Tistu a fost găsit decedat în postul său din Vâlcea, în noaptea de 7 spre 8 august. Tânărul de 28 de ani a recurs la un gest extrem, folosind pistolul din dotare, lăsând în urmă un bilet de adio emoționant adresat soției sale, în care își exprimă regretul și dragostea. 

În urma acestui incident, tatăl lui Daniel Tistu, Florin Tistu, a declarat că este copleșit de durere și confuzie, neînțelegând de ce fiul său a recurs la acest gest. Bărbatul susține că nu știa ca fiul lui să aibă probleme atât de grave, astfel încât să recurgă la acest gest.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: El este Daniel, șeful de post din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor chiar în sediul poliției. Bărbatul a lăsat în urma un bilet de adio pentru soția sa cu care urma să aibă nunta anul viitor

Tatăl polițistului decedat a spus că ultima dată când a vorbit cu fiul său a fost în dimineața zilei de 7 august, iar la acea vreme, Daniel părea calm și plin de viață.

„Nu știu nimic despre ce s-a întâmplat, nu pot vorbi de emoție și durere. Habar nu am de ce Daniel a recurs la acest gest. Nu știam că a lăsat bilet de adio. Ultima dată am vorbit cu el ieri, la ora 10 și mi-a zis că la ora 2 intră de serviciu. Și la 3 fără un sfert am aflat că s-a împușcat. Deocamdată este la spital la Râmnicu Vâlcea și astăzi îl luăm acasă.

Înmormântarea va avea loc probabil sâmbătă sau duminică. În afara unor certuri cu iubita lui, nu îmi pot imagina alt motiv pentru care s-a sinucis”, a transmis tatăl lui Daniel, pentru  gazetavalceana.ro.

O altă rudă susține că bărbatul nu avea probleme în căsnicie

O sursă din familia soției lui Daniel a oferit informații suplimentare, susținând că problemele dintre Daniel și tatăl său ar fi fost mai grave decât se știa public.

Potrivit acesteia, Florin Tistu ar fi fost implicat într-o serie de conflicte personale și afaceri ilegale, presându-l pe fiul său să-l ajute cu probleme financiare și să facă față unor presiuni constante. De asemenea, sursa a afirmat că Daniel și Ramona Tistu, soția sa, aveau o relație armonioasă și că nu existau motive evidente pentru un asemenea act disperat.

Citește și: Crimă urmată de sinucidere în Capitală! Un bărbat și o femeie au fost găsiți fără viață într-un apartament din Sectorul 4

„Cel mai probabil, Daniel s-a împușcat din cauza multiplelor neînțelegeri pe care le avea cu tatăl său, Florin TISTU, de meserie pădurar. Acest om este o brută, și-a bătut mama, și-a bătut periodic soția, care este o educatoare deosebită în comuna Lăcusteni. Fiind pădurar, Florin TISTU este implicat și în afaceri cu lemne. Săptămâna trecută a fost prins de poliție cu material lemnos pe care nu îl putea justifica. Din cauza acestui fapt, făcea presiuni asupra fiului său să îl ajute. Aceste presiuni, dar și alte certuri din trecut probabil că au dus la gestul fatal. Daniel TISTU era un băiat deosebit, harnic și cuminte, care își iubea enorm soția. Aveau un magazin mixt alimentar în Lăcusteni, pe care îl administra soția, Ramona. De fiecare dată când se ducea la serviciu, el oprea mașina la magazinul din Lăcusteni, bea o cafea acolo și stătea de vorbă cu soția lui. Erau foarte tandri unul cu celălalt și nici vorbă să fi avut asemenea neînțelegeri care să ducă la sinucidere. Ei erau căsătoriți din august 2023”,  a transmis o sursă familială, pentru gazetavalceana.ro.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.