Răsturnare de situație în cazul româncei găsită fără viață în curtea unei vile din Italia. Care este, de fapt, motivul pentru care a fost ucisă: „Am vrut să știu cum e”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 sep 2024, 13:24

Tânărul de 17 ani suspectat de crimă și-a recunoscut fapta în cazul uciderii Mariei Campei, românca de 42 de ani

Sursa: Facebook

Detalii șocante ies la iveală în cazul româncei de 42 de ani, Maria Campai, găsită fără viață în curtea unei vile din Italia.

Răsturnare de situație în cazul româncei de 42 de ani, Maria Campai, găsită fără viață în curtea unei vile din Viadana, Italia. Tânărul de 17 ani suspectat de crimă și-a recunoscut fapta, dezvăluind detalii tulburătoare despre circumstanțele acestei crime. 

Citește și: Breaking News! Soția lui Gabriel Vasiliu, concurent Puterea Dragostei, a fost ucisă în Olanda. Autorul crimei ar fi un cetățean britanic

Maria Campai era dată dispărută de familie

Maria Campai, care fusese dată dispărută de familia sa cu o săptămână înainte de descoperirea cadavrului, a fost găsită de carabinierii italieni într-o grădină a unei case nelocuite din apropierea locuinței suspectului.

Adolescentul a mărturisit că a cunoscut-o pe Maria pe internet și a convins-o să călătorească la Viadana pentru a-l întâlni. Întâlnirea dintre cei doi a degenerat într-un act violent care i-a curmat viața româncei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Tânărul a căutat pe telefon informații despre cum să scape de cadavru

Un detaliu șocant descoperit de anchetatori a fost faptul că tânărul căutase pe telefon informații despre cum să scape de un cadavru chiar înainte de a o cunoaște pe Maria, sugerând

astfel că planurile sale erau premeditate. După întâlnirea lor, care s-a desfășurat în garajul locuinței sale, acesta ar fi ucis-o pe femeie și, ulterior, i-ar fi ascuns cadavrul în grădina vilei părăsite.

Citește și: Cine este Maria, românca găsită moartă în grădina unei vile din Italia. Ar fi fost ucisă de un adolescent de doar 17 ani

  „Am vrut să știu cum e să ucizi”,  ar fi spus adolescentul.

Ancheta continuă, iar adolescentul se confruntă acum cu acuzații de crimă cu premeditare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.