RASTURNARE DE SITUATIE in cazul tablourilor furate de la Rotterdam VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 06:35

Tablourile in valoare de 200 milioane de euro ar putea fi ascunse intr-un sat din Romania.

Cel mai mare jaf din istoria artelor da mari batai de cap autoritatilor din Olanda, dar si din Romania! Sapte tablouri de mare valoare semnate, printre altii, de Henri Matisse, Paul Gaugain si Claude Monet, au fost furate, se pare de hoti de origine romana, de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam in octombrie 2012.

O echipa “ Drept la tinta ” s-a aflat in locul in care anchetatorii sustin ca ar fi ascunse tablourile furate.
Politistii olandezi, dar si romani cred ca operele de arta s-ar afla in In localitatea Cracariu, judetul Tulcea. Anchetatorii olandezi sunt de parere ca tablourile furate ar fi ascunse in cimitirul din localitate. In urma cu putin timp, politistii din Germania au descoperit o noua pista. Ei sunt pe urmele a doi avocati care ar fi fost contactati inainte de retinerea celor trei suspecti. Potrivit anchetatorilor, cei doi avocati au mers la Koln, in Germania, pentru a negocia rascumpararea tablourilor.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.