Rasturnare de situatie in cazul unei masini de lux care a fost incendiata intentionat la sfarsitul anului trecut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 07:30

Dupa 4 luni de ancheta, politistii au descoperit ca individul care a pus focul a fost platit de fratii proprietarului pentru a obtine bani de la firma de asigurari. Cei 3 au ajuns, acum, pe mana anchetatorilor.

Poate nu s-ar fi aflat niciodata cine este piromanul si mai ales ce plan era in spatele intregii actiuni, daca totul n-ar fi fost suprins de o camera de supraveghere. In imagini se vede cum un individ cu fes pe cap se apropie de masina. Are in mana o sticla, cel mai probabil plina cu benzina.

Intr-un minut tot autoturismul este cuprins de flacari. Dupa patru luni de ancheta, criminalistii galateni au deslusit planul diabolic, pus la cale- se pare- de trei indivizi.

De fapt, doi frati, de 30 si 35 de ani au tocmit un individ, pe care l-au platit cu 150 de euro, sa incendieze masina celui de-al treilea frate. Aveau un singur lucru in cap: banii pe asigurare.


Potrivit oamenilor legii, incendiatorul si unul dintre cei doi frati sunt cercetati sub control judiciar. Fata de cel de-al doilea frate care a pus la cale conspiratia mafiota, magistratii nu au luat nici o masura preventiva, deoarece acesta este arestat la domiciliu intr-o alta cauza.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.