Rasturnare de situatie in cuplul format din Antonia si Vincenzo Castellano! Artista este INSARCINATA din nou

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:36

Dupa ce presa a aruncat bomba pe piata ca cei doi nu mai formeaza un cuplu de cateva saptamani si ca deja locuiesc in case separate, tatal lui Vincenzo Castellano, Ciro Castellano a infirmat aceste zvonuri spunand ca cei doi se iubesc mai mult ca oricand si ca nu este vorba de nicio despartire.

Ba mai mult, omul de afaceri vine sa confirme pentru ziarul Ring faptul ca are un real motiv de bucurie, acela ca va deveni din nou bunic:" Nu e adevarat absolut nimic. Antonia si Vincenzo sunt bine, sanatosi... Nu s-au despartit. Nu stiu de unde aveti asemenea informatii, dar Antonia asteapta un copil. Voi avea inca un nepot si sunt foarte fericit!"

Afirmatiile omului de afaceri vin sa intareasca ipoteza ca scandalul care a izbucnit in presa de cateva zile este doar o strategie de marketing pentru promovarea Antoniei ca si cantareata, pentru a-i spori numarul fanilor si
concertelor.( sursa ziarul Ring)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.