Rasturnare de situatie in GALA Puterea dragostei! Nicos si Andreea in pericol de eliminare! Cine a parasit competitia si cine a castigat cei 1500 de euro?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2020, 21:01
Cristina Mihaela a anuntat cine a parasit emisiunea Puterea Dragostei

Publicul a decis inca o data cine va fi eliminat din competitie si cine va primi premiul de 1500 de euro la Puterea dragostei!

Dupa ce Cristina Mihaela a anuntat Favoritii Saptamanii, care de aceasta data au fost din nou Alexandra si Cristian, concurentii au decis pe cine vor proteja de la elimare in aceasta seara. Astfel ce doi protejati au fost Madalin si Alexandru.
Dupa ce Cristina Mihaela a citit voturile exprimate de toti concurentii pe cartonas, prezentatoarea emisiunii a anuntat numele celor doi concurenti care sunt in pericol de eliminare: Andreea si Nicos.

Cine a parasit casa Puterea dragostei, in Gala din 12 octombrie 2020! 

Voturile concurentilor din casa Puterea dragostei au starnit multe reactii in randul acestora. Andreea si Nicos au fost invitati in fata, alaturi de cei doi Favoriti ai saptamanii, Alexandra si Cristian.

Dupa cateva clipe de suspans, Cristina Mihaela, a rostit numele Favoritului suprem al saptamanii, care va deveni liderul casei si cea care intra in posesia premiului de 1500 de euro este Alexandra.

Astfel, cel care a parasit emisiunea a fost nimeni altul decat Nicos. Iata cum a reactionat tanarul la aflarea verdictului serii:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi si-a exprimat dorinta de a pleca acasa in ultima vreme, Nicos parea destul de suparat ca el a fost cel eliminat din cadrul show-ului. Chiar si mimica Alexandrei exprima parca regretul ca fostul ei iubit a iesit din emisiune.

Dupa ce si-a luat ramas bun de la Nicos, Cristina Mihaela i-a anuntat pe concurenti ca mai are sa le comunice si mesajul cutiei Pandorei:

"Dragi concurenti, dupa ce am constatat ca rivalitatile din aceasta competitie se amplifica pe zi ce trece am hotarat sa oferim posibilitatea de a va recrea intr-un mod inedit. Asadar, in curand, veti avea ocazia sa traiti senzatii tari cu totii pentru ca va vom trimite la paintball.", a spus Cristina Mihaela.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.