Rasturnare de situatie in scandalul momentului: gestul socant facut de Laurentiu Reghecampf dupa ce a vazut imaginile cu Anamaria Prodan si Dan Alexa

Autor: B.M.

Rasturnare de situatie in scandalul momentului, dupa ce Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce il lovea pe Dan Alexa.

S-a speculat ca cei doi ar avea o aventura si ca cearta a pornit de la o criza de gelozie a Anamariei Prodan, care nu a suportat prezenta iubitei oficiale a lui Dan Alexa.

Explicatia oficiala a impresarei pentru cele intamplate este legata de doua transferuri ratate.

"Cand vreau sa fie totul perfect… Nu numai cu Dan am avut discutii. A fost vorba de un transfer nereusit, mai multa lume mi-a reprosat ca e vina mea.

"Am avut o discutie, nu mi-a convenit ceva, am intrebat inca o data, s-a indarjit si cumva m-a provocat… nu se astepta nimeni la asa ceva", a spus Anamaria Prodan.

Acum, la putin timp de la incident, situatia a luat o turnura la care nu se astepta nimeni. Desi toata lumea se astepta la o reactie nu tocmai placuta a lui Laurentiu Reghecampf, se pare ca acesta nu tine cont de zvonuri si stie ce are acasa.

Chiar in ziua de dupa episodul neplacut Laurentiu Reghecampf i-a luat un cadou Anamariei Prodan: un ceas Richard Mille extrem de scump, in valoare de 180.000 de euro, si o geanta Hermes Birkin, in valoare de 15.000 de euro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acestea nu sunt singurele cadouri de acest gen pe care le-a primit Anamaria Prodan de la sotul ei. Recent Laurentiu Reghecampf i-a cumparat un ceas cu diamante Audemars Piguet, in valoare de 200.000 de euro si o colectie de bratari Cartier in valoare de 215.000 euro.

Ce i-a spus Dan Alexa Anamariei Prodan imediat dupa ce a primit pumnul in gura

In cursul zilei de ieri Anamaria Prodan a avut inca o aparitie publica si a tinut sa lamureasca exact ce s-a intamplat intre ea si Dan Alexa.

Anamaria Prodan a dezvaluit chiar ce i-a spus Dan Alexa dupa pumnul pe care l-a primit in gura.

"Eu reprezint omul asta. Eu am facut performanta cu omul asta… oamenii astia n-au simtit in viata lor ce am simtit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucatori vanduti.

(…) M-a prins de mana si mi-a zis: ‘Hai, te rog eu mult’.

"Mi-a zis si Laur ca nu este normal asa ceva, ca trebuie sa am o conduita. Asta sunt! Imi asum toate greselile", a declarat Anamaria Prodan".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.