Rasturnare de situatie incredibila! Banii de pe bolidul de lux sunt la Renata! Bruneta a cheltuit deja o suma mare de bani!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 17:05

Renata a vorbit cu echipa Wowbiz. Bruneta sustine ca banii sunt la ea si a cheltuit deja o suma importanta din banii de pe bolidul de 300.000 de euro.

Renata sustine ca banii obtinuti din vanzarea bolidului de 300.000 de euro sunt la ea si ca deja a cheltuit o parte din ei pentru a-si cumpara o casa. Mai mult decat atat, Renata nici nu mai vrea sa auda de Leo sau de mama ei.


"Nu s-a intamplat nimic. Ce credea ca sunt fraiera? m-a tot sunat. nu e vorba ca nu vreau sa vorbesc cu voi, dar acum ce explicatii sa mai dau? Nu ma intereseaza catusi de putin.
Credea ca-s fraiera sa ramana el cu mami? Ia sa ramana impreuna sa manance paine cu ceapa. Banii sunt la mine. Am vrut sa-i arata lui Leo ca nu sunt asa fraiera cum credea el. Mami sa ramana cu Leo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Daca mi se face mila de ei
le mai dau si lor bani. Mi-am cumparat deja casa. A fost gasca cu pene, gasca cu pene sa fie. E fraier, fraier sa ramana, ce sa fac? Eu am ramas cu banii. Ma duc frumos la noua mea casa si el sa ramana cu mami. O sa le trimit un pachet de paine cu ceapa", a spus Renata. Vezi confruntarea dintre cei trei in materialul video de pe wowbiz.ro!