Rasturnare de situatie! Jador o vrea din nou pe Ella in casa "Puterea dragostei"! "Tu ai vrut sa o elimini pe Ella..." Afla ce reprosuri ii aduce Biancai si cum va reactiona concurenta, MAINE, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

Autor: D.I.
Actualizat: 15 aug 2019, 19:00

Citeste si: Ella, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare! Iata unde a calatorit frumoasa bruneta la scurt timp de la eliminarea din emisiune!

Citeste si: Thalida si Raju, colaborare inedita! Iata primele imagini de la filmarile pentru noul lor videoclip! Cei doi au fost surprinsi in ipostaze incendiare!

Citeste si: Alex Zanoaga, mesaj inedit pentru unul dintre fostii sai colegi de la "Puterea dragostei"! Iata cine este sarbatoritul zilei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.