Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Cine sunt câștigătorii probelor și ce „capturi” au adus în camp cei patru concurenți! Unul dintre ei se află în pericol de eliminare

Autor: Laura Macovei

Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Cine sunt câștigătorii probelor și ce „capturi” au adus în camp cei patru concurenți! Unul dintre ei se află în pericol de eliminare

Sursa: Kanal D

Cei patru concurenți nominalizați de Mădălina au făcut tot ce au putut pentru a rămâne în continuare pe „Insula de 1 Milion”, însă unul dintre aceștia este acum în pericol de eliminare.

Mădălina și-a jucat cărțile. Concurenta i-a nominalizat pe Marius, Tudor, Alin și Cătălin la următoarea probă, din care doar trei au ieșit victorioși. Cine este cel care riscă eliminarea din show-ul de aventură?

Cine sunt câștigătorii probelor și ce „capturi” au adus în camp cei patru concurenți

Cosmin Cernat a făcut marele anunț, iar câștigătorul primei runde a fost Tudor. În runda decisivă s-au duelat Alin, Marius și Cătălin. 

De asemenea, concurenții s-au întors cu diferite „capturi”. Marius s-a întors cu un pește uriaș, iar Alin cu un mare ciorchine plin cu banane. 

Cosmin Cernat: Vreți să aflați cine sunt cei 2 care au adus proviziile acasă? Pe primul loc în runda decisivă a fost, spre surprinderea mea, recunosc, Alin. Pe locul al doilea a fost Marius. 

Marius: Am folosit și dinții, am folosit toată puterea mea să dezleg peștele ăsta, care nu voia să se dezlege. M-am rănit inclusiv la deget, mi-am luat carnea, dar ăsta a fost scopul meu principal pe platformă.

Cosmin Cernat: Cam câte kg are minunăția aia?

Marius: Cred că vreo 15 kg.

Cosmin Cernat: Eu am mâncat, este minunat. Alin, care e povestea ta, cu ce rămâi?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alin: Îmi dădea cu minus. Nu-mi dădeam seama ce aș putea să fac cu toate nodurile, îmbinările de acolo, ca bambusul să nu alunece. Eu aveam impresia că se poate desface foarte ușor în apă.

Cine este concurentul în pericol de eliminare 

Cel care a pierdut în această probă este Cătălin, care are acum 24 de ore la dispoziție să obțină o brățară.

Cătălin: Nu știu dacă supărat. Sunt un pic dezamăgit de mine, dar până la urmă asta a fost. Sunt dezamăgit, pentru că, în mod normal, eu pot mai multe, dar a fost un flux de evenimente care a dus la punctul ăsta. Trebuia să fiu mai serios, mai atent, mai ordonat. Am venit, m-am distrat, nu am regrete, dar trebuia să fiu mai atent la anumite aspecte.

Trebuia să-mi controlez mai întâi impulsurile și dorința de a face anumite lucruri.

Cosmin Cernat: Te referi strict la runda de astăzi?

Cătălin: Mă refer per total. Din ziua 1 până acum. Nu am luat bine în calcul lipsa mâncării, dozarea energiei și somnul.

Cosmin Cernat: A fost un moment admirabil, mai ales acela în care ai tras de funia pe care o ții în mână în toate felurile posibile și imposibile.

Cătălin: Foarte mult îmi doresc să rămân. Am venit aici cu gândul de a ajunge cât mai departe, am venit cu dorință, cu tot ce trebuie pentru a merge mai departe.

Citește și: Cine este Mădălina, frumoasa concurentă care face în această seară jocurile la "Insula de 1 milion"

Întregul moment în care Cosmin Cernat a anunțat câștigătorii, dar și concurentul care este în pericol de eliminare, poate fi urmărit aici:

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.