Rasturnare de situatie la “Te vreau langa mine”! Silviu a parasit emisiune dupa ce a facut o dezvaluire socanta: “A aparut o noua persoana in viata mea, trebuie sa plec din emisiune!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Disparut de la emisiune fara urma, Silviu a dat un semn in cele din urma, facandu-si aparitia in platou pentru a-si anunta retragerea temporara din cauza unei probleme aparuta brusc in viata sa.

“Nu-mi spune ca iar ai lasat vreo fata gravida, ca ma ia inima!”, a exclamat Gabi Cristea. Marcat de situatia pe care o traverseaza, Silviu a marturisit ca a descoperit de curand ca are o sora in Anglia. Acesta a povestit cum a interactionat cu tanara care pretinde ca este sora lui, pe un site de socializare, prin intermediul caruia a primit o fotografie in care apare si tatal sau.

Bulversat de cele aflate, Silviu a decis sa faca mai multe cercetari pentru a i se confirma daca intr-adevar are o sora.


“Ea tot imi spunea ca seman cu tatal ei! Am tot pus cap la cap lucrurile, de ce lipsea tata de langa mine atata timp si mi-a trimis o poza in care apareau ei impreuna la bradul de Craciun si cand am vazut mi-a cazut cerul in cap! Si era chiar tata! Nu bag mana in foc pana cand nu fac testul ADN, sa vad daca intr-adevar ea e sora-mea”, a zis
Silviu.

Silviu a luat o hotarare importanta de a pleca din emisiune pentru a-si rezolva problemele aparute in familia sa. Iata ce reactie a avut gabi Cristea si ce sfaturi i-a dat concurentului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.