Rasturnare de situatie: Marina Almasan, din nou in bratele lui Georgica Cornu! Cei doi au petrecut sarbatorile impreuna VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:12

Anul trecut toata presa a clocotit dupa ce Marina Almasan si Victor Socaciu au divortat.

Dar tot atunci, ziarele au lansat o stire bomba: Marina se iubea cu un barbat insurat, nimeni altul decat regele asfaltului din Banat: Georgica Cornu.

S-au iubit, s-au distrat prin vacante luxoase iar milionarul s-a grabit chiar sa-i cumpere un inel cu pietre pretioase. Desi cei doi pareau suflete pereche, dupa sase luni Marina sustinea ca ea si iubitul ei au decis de comun acord sa se desparta.

De sarbatori insa se pare ca fostii iubiti s-au reapropiat, iar surse din anturajul celor doi sustin ca Marina Almasan si Georgica Cornu au petrecut Craciunul impreuna.


"Eu nu am spus niciodata ca ne-am certat. Nu mai vreau sa vorbesc pe marginea acestui subiect, nu mai vreau sa rascolesc trecutul. Din punctul meu de vedere nu mai e nimic nou. Daca vom mai avea ceva de spus, va voi anunta", a declarat Marina Almasan.

Anul 2013 nu le-a adus numai bucurii celor doi indragostiti. Omul de afaceri Georgica Cornu e in pragul falimentului.
Daca in 2011 regele asfaltului avea o avere estimata la 120 de milioane de euro, in 2013 a ramas fara intregul parc auto.