Răsturnare de situație! Trupul neînsuflețit al tinerei ucise de patron a fost filmat într-un apel video făcut de un bărbat misterios! Ce decizie au luat judecătorii în acest caz

Autor: Diana Bostan

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul tinerei gravide ucise de patron

Sursa: Facebook

Detalii uluitoare au ieșit la iveală în cazul tinereri însărcinate, ucise cu drujba de patronul magazinului în care lucra în Capitală. Un bărbat misterios ar fi pătruns în magazin înaintea poliției și ar fi sunat cu video o altă persoană pentru a-i arăta cadavrul.

În contextul tragic al uciderii tinerei de 24 de ani cu o drujbă de către patronul său, un alt aspect cutremurător iese la iveală. În timp ce agresorul se preda autorităților, un individ necunoscut a pătruns în depozitul unde Beatrice zăcea într-o baltă de sânge și, într-un act șocant, a decis să își sune prietenii pentru a le arăta cadavrul. Fotografiile făcute în timpul acestui apel servesc ca dovadă a prezenței sale la locul faptei înainte ca echipa de investigații să ajungă.

Un bărbat misterios a pătruns în magazin înainte polițiștilor

Potrivit ziare.com, un martor misterios a ajuns la locul crimei înaintea poliției, însă comportamentul său ulterior a provocat groază. În loc să sune la numărul de urgență 112, individul a ales să își contacteze un prieten printr-un apel video, arătându-i acestuia cadavrul.

În timp ce bărbatul își mărturisea faptele, la locul crimei un alt bărbat ar fi filmat cadavrul tinerei însărcinate.

Capturile de ecran realizate în timpul apelului aduc dovezi clare ale acestor evenimente. În acele imagini se poate observa cum victima apare întinsă într-o baltă de sânge, ilustrând și mai mult grozăvia situației.

Citește și: A fost făcut public rezultatul ADN în cazul gravidei din București, ucisă de patronul ei! Anchetatorii au stabilit cine este tatăl bebelușului nenăscut al victimei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Procurorul a respins aceste probe, argumentând că există deja suficiente dovezi care să contureze tabloul crimei și că bărbatul nu a fost surprins de camerele de supraveghere de la intrarea în magazin.

„Problema de esență se pune dacă nu cumva acele persoane erau acolo şi puteau să fie considerate în co-autorat sau poate că persoanele respective au intrat ulterior acolo şi au şters din urmele crimei”,  a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a fost ucisă cu bestialitate de propriul patron

Beatrice, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost ucisă cu sânge rece propriul patron. Tânăra lucra în magazinul pe care fiica acestuia îl deținea, moment în care a fost atacată cu o drujbă și cu un cuțit.

Tânăra în vârstă de 23 de ani era însărcinată și lucra în magazinul pe care fiica principalului suspect îl deține în incinta unui complex rezidențial.

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a atacat-o pe tânără, iar apoi a mers la secție pentru a mărturisi teribila faptă. Deși susține că Beatrice ar fi furat din încasări, rudele tinerei au scos la iveală informații uluitoare și sunt convinși de faptul că altul ar fi fost motivul.

Citește și: Detalii terifiante ies la iveală în cazul gravidei ucise în Capitală: ”I-a propus să iasă la o cafea” De ce ar fi recurs bărbatul la acest gest

Bărbatul a mers la magazin și ar fi blocat toate căile de acces, astfel încât tânăra gravidă să nu aibă cale de scăpare. Mama tinerei susține că actul a fost unul premeditat și că individul în vârstă de 72 de ani i-ar fi făcut avansuri, însă fata l-ar fi refuzat.