Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de eliminare, la Survivor Romania! Ce nominalizari au facut favoritii publicului? Cine sunt Razboinicii aflati in pericol de eliminare?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2021, 03:10
Razboinicii la survivor romania 2021 Foto(4)
Razboinicii au asteptat cu sufletul la gura rezultatele nominalizarilor.

Nominlizarile facute de favoritii publicului au rasturnat situatia in consiliul de eliminare la Survivor Romania.

A fost o saptamana intensa si plina de emotii si adrenalina la Survivor Romania 2021, marcata de multe situatii neasteptate, suspans, emotii, tensiuni, totul culminand cu seara consiliului de eliminare, in care patru concurenti din echipa Razboinicilor au ajuns in pericol de eliminare.

Cine sunt Favoritii publicului, in echipa Razboinicilor, la Survivor Romania in aceasta saptamana? Pe cine au nominalizat?

Si in aceasta saptamana in competitia Survivor Romania 2021, publicul și-a ales favoritii din echipa Razboinicilor, astfel, Daniel Pavel a anuntat cine sunt favoritii telespectatorilor, urmand ca acestia sa

mai faca alte nominalizari, in cazul in care cei care sunt deja nominalizati se afla si in preferintele publicului.

Dupa o zi plina de emotii puternice si presiune uriasa in cadrul jocului de recompensa, Razboinicii au fost nevoiti sa treaca si prin emotiile si suspansul consiliului de eliminare din aceasta seara. In acest moment in consiliu exista deja trei concurenti propusi spre eliminare: Maria, Albert si Marius, insa lucrurile pot capata o alta turnura dupa aflarea favoritilor publicului de saptamana aceasta si asta pentru ca acestia vor face noi nominalizari.

Mai intai, Daniel Pavel a anuntat cine se afla in fruntea clasamentului hotarat de public, astfel, favoritul publicului, cel care a acumulat cele mai multe voturi de sustinere este din nou Albert, pentru a patra oara consecutiv. Acesta le-a multumit fanilor sai pentru sustinerea oferita pana acum in competitie si s-a bucurat enorm ca a scapat inca o data de pericolul eliminarii.

"E incredibil, domnul Dan! A patra saptamana la rand, e clar ca lumea ma iubeste si are incredere in mine! Tot ce-am spus mereu ca asta e cea mai mare motivtie pe care o pot avea este chiar adevarat! Nici nu stiu ce sa mai zic, fiind a patra oara cand sunt nominalizat si sa fiu de patru ori favoritul publicului! Va multumesc frumos tuturor care ma sustineti si va pot promite acelasi lucru de fiecare data ca nu renunt pana nu voi ajunge sa-mi implinesc misiunea aceea de a ajunge in finala si voi face tot ce-mi

sta in putere sa nu va dezamagesc! Mai departe cu Dumnezeu inainte si va iubesc din suflet!", a spus Albert.

Intre timp, Daniel Pavel a anuntat si numele concurentului aflat pe locul al doilea in ierarhia stabilita de public, acesta fiind Marius spre surprinderea tuturor, care si el la randul lui a scapat de pericolul eliminarii si va face o noua nominalizare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ma bucur ca sunt din nou al doilea favorit al publicului! Vreau sa le multumesc celor de acasa pentru ca ma sustin si sunt alaturi de mine! Ma simt foarte bine si cred ca de aici si starea de liniste si de relaxare pe care le avea inainte! Ma bucur ca sunt cu totii alaturi de mine! Va iubesc! Chiar daca am o pasa mai proasta ei stiu ca pot mai mult de atat si cu siguranta vor vedea asta si voi demonstra!", a

zis Marius.

Emotiile insa nu s-au incheiat aici, deoarece prezentatorul emisiunii a anuntat faptul ca va fi desemnat si concurentul aflat pe locul al treilea in preferintele publicului, acesta fiind de aceasta data Sorin, care si el va face o noua nominalizare in aceasta seara.

"Sincer sa fiu nu m-am mai gandit la treaba asta pentru ca n-am mai fost demult in topul preferintelor! Imi da o senzatie de bucurie, e ceva care ma motiveaza foarte mult! Le multumesc celor de acasa care ma sustin si care ne sustin pe noi Razboinicii! Inseamna foarte mult pentru mine! Doresc sa nu-i dezamagesc si sa fiu in continuare acolo pe placul lor! Dar e un moment extraordinar de greu pentru ca in momentul de fata au mai ramas de votat patru persoane! Cei care ma sustin sa ma sustina in continuare pentru ca vreau sa ajung cat mai departe, daca se poate pana in finala cu ajutorul lor, ma voi duce pentru ca fizic dau tot!", a zis Sorin. 

In cele din urma, fiecare dintre cei trei favoriti ai publicului au fost nevoiti sa desemneze cate un coechipier spre eliminare, alaturi de Maria. Astfel, primul care a facut o noua nominalizare a fost Albert, care a rostit numele Mellinei. Apoi a venit randul lui Marius, care l-a nominalizat pe Starlin, aflat pentru prima data in pericol de eliminare la Survivor Romania. Si in fine, a venit si randul lui Sorin sa mai faca o nominalizare, iar acesta a desemnat-o pe Sindy. Iata cum au reactiona cei trei Razboinici dupa ce au fost nominalizati spre eliminare.

Citeste si: Daniel Pavel, veste soc pentru echipa Faimosilor! Cine a parasit in lacrimi competitia Survivor Romania, din motive medicale?

Citeste si: Razboinicii au decis! Situatie nesteptata in consiliul de nominalizare! Cine sunt cei doi concurenti propusi spre eliminare alaturi de Marius?