Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de nominalizare, la Survivor Romania! Cine a fost propus spre eliminare

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 mar 2021, 10:45
Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de nominalizare, la Survivor Romania!

Războinicii au pierdut joc de imunitate din această seară, un cocurent va fi propus spre eliminare.

În ediția de ieri, 19 martie, echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate si au fost nevoiți sa facă o nominalizare. Astăzi, concurenții din echipa roșie s-au descurcat mai bine pe traseu, astfel că ei au ieșit învingători în această seară. Faimoșii au intrat în posesia totemului de imunitate, ceea ce înseamnă că vor avea parte de un consiliu liniștit, nu vor face nominalizări, ci doar vor asista la nominalizările pe care le vor face Războinicii.

Citeste si: Cine a câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021? Ce echipă va face o nouă nominalizare?

Cine a fost nominalizat din echipa Războinicilor?

Cel de-al doilea joc de imunitate a fost câștigat de Faimoși, iar cei care au fost nevoiți să nominalizeze pe cineva din echipă au fost Războinicii.

Daniel Pavel a anuntat la Survivor Romania 2021 o situatie fara precedent pana acum intr-un Consiliu de Nominalizare, iar concurentii au asteatpat decizia cu sufletul la gura.

Ajunsi din nou in cadrul Consiliului de Nominalizare, concurentii au parte de o noua surpriza venita din partea prezentatorului reality-ului, Daniel Pavel, care spune ca acest Consiliu este unul fara precedent la Survivor Romania 2021.

"Suntem la Consiliul de Nominalizare si În aceasta seara avem o situatie fara precedent la un Consiliu de Nominalizare.

În acest sezon, doi concurenți nominalizați din aceeași echipa", a spus Daniel Pavel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Antonescu, criticată aspru de către colegi! Faimoșii vor să o trimită acasă

La consiliul din această seară, Războinicii au fost nevoiti să nominalizeze un concurent care a fost propus spre eliminare. Însă, nimeni nu se aștepta ca voturile lor sa fie egale pentru doua persoane. Astfel, echipa albastra a hotărât ca Albert și Sorin să fie nominalizati pentru eliminare.

"Dupa cum am spus, am avut o saptamana foarte slaba. De concetrarea mea pe final, lasand deoparte problemele medicale, am spus ca am intrat pe traseu cu o frica, dar am ajuns la final si acolo nu am avut o concentare asa cum stiu eu ca pot sa am.

Nu sunt suparat pe colegii care m-au votat, au facut-o pe buna dreptate. Sper sa fie o motivare si sa-mi revin la ceea ce am fost, pentru ca imi doresc sa ajung pana in finala.",  a spus Sorin.

Albert a fost nominalizat pentru a treia oară consecutiv.

"Ma asteptam! Unii colegi voteaza social, unii sportiv... Sunt in a treia saptamana, nu vreau sa renunt.

Eu am scopul bine definit sunt gata sa lupt. Vom vedea ce va fi, pentru ca am vazut si saptamana trecuta ca publicul decide cine ramane si cine pleaca. Am nevoie de sustinerea lor.", a spus Albert.

Citeste si: Impacare istorica la "Survivor Romania 2021?"Ce se intampla acum intre Zannidache, Sebastian Chitosca si Elena Marin?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.