Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Bianca l-a chemat pe Marius în camera roșie! Iată cum a reacționat concurentul! „A picat și urât, că sunt roata de rezervă!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2024, 19:22

Bianca și Marius, întâlnire neașteptată în camera roșie! Cei și-au spus cei doi concurenți între patru ochi! “O să le pară rău tuturor!” Au reușit sau nu aceștia să lămurească situația incomodă care s-a creat în jurul lor în Casa iubirii?

Îndrăgita emisiune Casa iubirii, aflată la cel de-al treilea sezon, aduce în continuare pe micile ecrane noi momente de senzație, concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, care au parte zi de zi de noi provocări în acest sens, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și chiar de tensiuni aprige. După ce în ediția din 14 martie, Bianca, a fost pusă la zid de către băieți, care au acuzat-o că l-ar fi deranjat pe Cosmin.

Acesta a spus că s-a simțit atacat, în vreme ce Marius a fost prins la mijloc, deoarece toți au crezut că tânăra ar vrea să se apropie de el, pentru a-i face în ciuda lui Cosmin.

Bianca și Marius, întâlnire neașteptată în camera roșie! Cei și-au spus cei doi concurenți între patru ochi! “O să le pară rău tuturor!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Bianca a decis că este nimerit să îl cheme pe Marius în camera roșie pentru a lămuri situația creată de curând între ei.

La un moment dat pe monitor Bianca a fost anunțată că trebuie să meargă în camera roșie. În timp ce aceasta urca scările Larisa i-a transmis un avertisment colegei sale să fie atentă ce alegere va face.

Citește și: Andreea Mantea, despre tensiunea dintre Aleyna, Ștefan și Marius: „Nu este OK”. Relația Aleynei cu Ștefan este pusă sub semnul întrebării

Ajunsă în camera roșie, Bianca l-a chemat pe Marius pentru a purta o discuție serioasă după tensiunile iscate în ediția de joi, în casa băieților, când Patrick a acuzat-o că se apropie de Marius deși până nu demult spunea că îl place pe Cosmin.

Citește și: Aleyna, pusă la zid de băieții din Casa iubirii! „Mi se pare că te-ai cam încurcat în minciuni!” Iată cum a reacționat concurenta și ce decizie a luat Ștefan

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Marius: „Nu trebuie să te consumi de tot ce spun băieții că n-are rost! Am văzut că te consumi din cauza lui Cosmin!” 

Bianca: „Îți dai seama că mă consum! I-am zis că din moment ce te-am văzut și pe tine așa! Nu știu de ce îl deranjează! Nu că fac intenționat să îi răspund cu aceeași moneda, dar deja am ajuns în punctul în care mă deranjează! Dacă s-au concluzionat lucrurile între noi, asta nu înseamnă că trebuie să rămânem prieteni!” 

Marius: „A picat și urât, că sunt roată de rezervă! M-am simțit și eu puțin...”

Bianca: „Ai văzut ce i-a răspuns Robert! Fiecare vede lucrurile diferit! Unii preferă să vadă doar lucrurile greșite pe care oamenii le fac! Nu știu de ce el vede așa!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.