Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Daniela îl va invita pe Ștefan în Camera Roșie. Nu ratați o nouă ediție incendiară joi, 25 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 24 ian 2024, 19:14
video Foto(4)

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc joi, 25 ianuarie, la Kanal D. Daniela și Ștefan se vor întâlni în camera roșie.

Joi, 25 ianuarie, telespectatorii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție plină surprize, dar și de multe controverse și răsturnări neașteptate de situație. Daniela și Ștefan se vor întâlni de două ori. Cum va reacționa Larisa când va vedea imaginile cu ei?

Citește și: „Nu sunt un om cu foarte mulți prieteni”. Ce se întâmplă cu Radu de la „Casa iubirii” după ce a tăiat orice fel de legătură cu Cristina? O postare de-ale câștigătorului sezonului 2 le-a dat de gândit oamenilor

Larisa, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce Ștefan merge în Camera Roșie cu Daniela

Sezonul trei al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, idile neașteptate, dar și multe controverse și răsturnări uluitoare de situație. Aflați ce reacții neașteptate se vor declanșa mâine, de la 10:00 și 16:30, în Casa iubirii!

În ediția de joi, 25 ianuarie, va predomina o atmosferă tensionată și apăsătoare, după ce Ștefan are parte de două întâlniri cu Daniela, una în grădină, iar a doua în Camera Roșie.

Lucrurile vor lua o turnură neașteptată în Casa iubirii. Larisa va pregăti grădina pentru un date, dar fără să știe că unul dintre protagoniști va fi chiar Ștefan, concurentul pe care îl place.

Acesta se va întâlni cu Daniela, unde vor avea parte de o discuție mai intimă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

După discuția din grădină, Daniela își va lua inima în dinți și îl va invita pe concurent în camera roșie, pentru o prima întâlnire între patru ochi.

Pe de altă parte, Larisa va trece prin frământări teribile, gândindu-se că treptat îl va pierde pe Ștefan.

Citește și: Robi speră că o va cuceri pe Aleyna. Bruneta l-a pus pe jar. Julia aruncă săgeata usturătoare: "Îți dorești ce voiam eu să-ți ofer!"

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 25 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.