Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Larisa și Patrick, în camera roșie de Valentine’s Day! Nu ratați o nouă ediție incendiară miercuri, 14 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 14 feb 2024, 08:54

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc miercuri, 14 februarie, la Kanal D.

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Miercuri, 14 februarie, concurenții vor sărbători Valentine’s Day și vor avea parte de noi întâlniri în camera roșie. Iată ce urmează să se întâmple în Casa iubirii.

Citește și: "S-a schimbat!" Laurențiu, un alt om la hotel!? I-a manipulat pe băieții din Casa iubirii? Concurenții îl pun la zid Laurențiu!

Cine sunt concurenții care s-au întâlnit în camera roșie de Valentine’s Day?

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 3, au parte în fiecare ediție de noi controverse, momente palpitante și chiar răsturnări neașteptate de situație, care ii pun la grele încercări mai ales pe cei care sunt pe cale să formeze un cuplu în cadrul show-ului.

În ediția de miercuri, dragostea va pluti în aer în Casa iubirii. Fetele și băieții vor avea parte de momente romantice și se vor bucura de prezența persoanelor dragi în camera roșie.

Patrick: "Robert, o vezi pe Bianca ca pe o potențială cunoaștere în casă?"

Robert: "Din punct de vedere al caracterului pe care îl are și ceea ce a prezentat până în prezent, este o femeie care ar corespunde."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Patrick: "Laurențiu, acum că este Valentine’s Day, ți-ar mai plăcea să o cunoști pe Bianca?"

Laurențiu: "Aș vrea să discut cu ea, normal!"

Așadar, concurenții din Casa iubirii se vor bucura de noi întâlniri în camera roșie. Tinerii abia așteptau aceste momente emoționante și de ce nu, chiar romantice.

Bianca și Marius, Aleyna și Ștefan, Larisa și Patrick vor beneficia de momentul și de cadrul perfect pentru a vorbi despre cum stau lucrurile între ei, dar și despre ceea ce își doresc să se întâmple cu

ei, în viitor.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Citește și: „Nu știu cine e fals dintre noi doi”. Adelin de la ”Casa iubirii” aruncă bomba despre Mihaela. Ce a dezvăluit fostul concurent despre câștigătoarea celui de-al doilea sezon

Telespectatorii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de ediții din ce în ce mai "picante". Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 14 februarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.