Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Laurențiu va da cărțile pe față! „Nu consider că e neapărat Alex e bărbatul potrivit pentru ea!” Aflați cum va reacționa Bianca, vineri, 28 aprilie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 apr 2023, 23:35
Foto(4)

Laurențiu va face mărturisiri uluitoare despre Bianca! Radu și Robert vor lansa critici aprige la adresa concurentei! „Ești foarte frustrată pentru că a sărit toată lumea pe tine și pe faptele tale, cred că asta e jenant!” Iată cum va reacționa Bianca!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă în forță. Concurenții care încă nu și-au găsit încă jumătatea continuă să caute persoană potrivită și recurg la noi tatonări și provocări de senzație pentru a ieși în evidență, iar cei care deja au o relație se vor confruntă cu dificultăți din ce în ce mai mari deoarece le vor ieși în cale noi obstacole.

Este cazul cuplului format din Bianca și Alexandru, care de câteva zile încoace trec prin momente grele și par să se îndrepte din ce în ce de o despărțire definitivă, după ce Laurențiu a decis să intervină între ei, deoarece a realizat că o place pe Bianca.

Laurențiu va da cărțile pe față! „Nu consider că e neapărat Alex e bărbatul potrivit pentru ea!”

După ce în edițiile precedente, Laurențiu a chemat-o pe Bianca în camera roșie mai întâi pentru a-i da un sărut pe obraji și apoi pentru a conversa și pentru

a-i cere sfaturi, în ediția de vineri, tânărul își va lua inima în dinți și va face mărturisiri uluitoare în față tuturor despre Bianca.

Citește și: Laurențiu, decizie uluitoare în privința Biancăi! „Tu ai simțit vreodată ceva pentru mine?” Concurentul a chemat-o din nou pe Bianca în camera roșie, cu riscul de a declanșa o furtună în Casa iubirii! Iată cum a reacționat Alexandru

Laurențiu va spune că Alexandru nu pare să fie băiatul potrivit pentru Bianca și tocmai de aceea a decis să intervină între ei și să se apropie de ea. In acel moment lucrurile se vor precipita deoarece Robert si Radu vor lansat critici si acuzații grave la adresa Biancai. 

Laurențiu: Nu consider că e neapărat Alex e bărbatul potrivit pentru ea! Sunt convins că și ea zice aceleași lucruri pe care i le-am spus eu!

Robert: Așa ești tu, iei la mișto lumea! Dar pe Laurențiu nu l-ai luat la mișto, l-ai luat în serios!

Bianca: Cum să-l iau în serios dacă l-am întrebat dacă e îndrăgostit de mine!

Robert: Auzi, pe mine nu mă eschivezi! Poate pe Alex!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca: Dar tu ce ai în toată situația asta?

Andreea Mantea: Asta crezi Robert? Că l-a plăcut într-adevăr pe Laurențiu?

Robert: Da, normal! S-a făcut toată roșie! A ras cum rad adolescenții!

Bianca: Eu am un cuplu! Tu ai? Nu!

Radu: Hai Bianca, că n-avem doi ani! O dai cum vrei tu!

Bianca: Radu, e jenant ce faci tu acum!

Radu: Nu, e jenant cum mă ataci tu pentru că ești foarte frustrată pentru că a sărit toată lumea pe tine și pe faptele tale, cred că asta e jenant!

Citește și: Momente uluitoare în Casa iubirii! Laurențiu a chemat-o pe Bianca în camera roșie! „Îți fac un dans dacă vrei!” Concurenta a acceptat întâlnirea cu o condiție! Iată ce trăiri s-au declanșat în sufletul lui Alexandru

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.