Răsturnare spectaculoasă de situație în Casa iubirii, înainte de Marea Finală! Bianca va lua o decizie neașteptată! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă, 14 ianuarie, într-o ediție de senzație, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 ian 2023, 20:26
Foto(4)

Andreea Mantea le va aduce o nouă veste uluitoare concurenților din Casa iubirii, cu doar o zi înainte de Marea Finală! Bianca va lua o decizie șocantă!

Mai este doar o zi până la Marea Finală a primului sezon Casa iubirii și emoțiile cresc exponențial pentru cei șase concurenți care au intrat în bătălia finală. Presiunea uriașă, emoțiile și suspansul apasă deja pe umerii celor șase finaliști, Larisa, Nicoleta, Bianca, Sorin, Ionuț și Radu, care așteaptă cu nerăbdare verdictul ultimei Gale din primul sezon al emisiunii. În ediția de sâmbătă, Andreea Mantea le va mai dezvălui un secret tuturor concurenților aflați în platou.

Răsturnare spectaculoasă de situație în Casa iubirii, înainte de Marea Finală! Bianca va lua o decizie șocantă

În ediția de sâmbătă, 14 ianuarie, concurenții rămași în Casa iubirii, vor avea parte de încă o surpriză de proporții, chiar cu o zi înainte de Marea Finală. Cei șase concurenți care deja au fost desemnați finaliști, dar și ceilalți au fost de-a dreptul uluiți în clipa în care Andreea Mantea le va da posibilitatea concurenților să rămână în noul sezon.

Îndrăgita prezentatoare va anunța că patru dintre ei care își doresc să își caute jumătatea ideală în continuare și în sezonul al doilea al show-ului, vor putea sa rămână. Primul care va afirma că vrea cu fermitate să rămână va fi Radu. Însă surpriza uriașă va veni din partea Biancăi, deoarece tânăra își va exprima și ea dorința de a rămâne în sezonul următor, renunțând astfel la Alin pentru totdeauna.

Emanuel: Bianca, ce simți tu?

Bianca: Mă gândesc că dacă eu am dubii, deja este un răspuns!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nicoleta: Bianca, asta ce înseamnă?

Andreea Mantea: În acest moment l-ai pierdut pe Alin! Cât de sigură ești de ceea ce ai făcut?

Bianca: Acum că am făcut, răspunsul meu ar trebui să fie sută la sută!

Citește și: Emoții și suspans în Casa iubirii! Flavius, Radu sau Emanuel? Iată cine este ultimul concurent care intră în Marea Finală! „M-am așteptat să faceți vreo glumă! Să mă țineți un pic pe jar!”

Citește și: Andreea Mantea a adus vestea cea mare pentru încă o fată din Casa iubirii! Iată cine este ultima concurentă care a intrat în Marea Finală! „Am avut emoții!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.