Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Alexandru va lua o decizie devastatoare! „Îmi pare rău!” Concurentul va izbucni în lacrimi în fața Biancăi! Aflați ce își vor spune cei doi în camera roșie, sâmbătă, 20 mai, de la 16:00 și 19:00

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 mai 2023, 19:06
casa iubirii Foto(4)

Bianca si Alex își vor spune adio

Sursa: Captură KANAL D

Sâmbătă, în Casa iubirii: Alexandru va lua o decizie cutremurătoare în privința relației sale cu Bianca! „Îți mulțumesc pentru ceea ce a fost!” După multe frământări și încercări eșuate de a-și rezolva problemele, Bianca și Alexandru își vor spune adio! Despărțirea le va aduce lacrimi și suferință amândurora!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:00 și 16:30 și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, în atenția telespectatorilor momente emoționante, clipe romantice, escapade frumoase, însă multe răsturnări neașteptate de situație care deseori aduc neîncredere și tristețe deoarece pot duce la despărțiri dureroase. În ultima vreme Bianca si Alexandru au trecut prin momente dificile și au încercat să își rezolve neînțelegerile și problemele apărute în cuplu, dar cu toate acestea s-au îndreptat din ce în ce mai mult către despărțire. 

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Alexandru va lua o decizie devastatoare

În ediția de sâmbătă, 20 mai 2023, a emisiunii Casa iubirii, concurenții vor avea parte de momente dramatice și de o atmosferă apăsătoare deoarece unul dintre cele mai îndrăgite cupluri se va destrama. Deși au încercat în ultima perioada să discute pentru a-și rezolva problemele și pentru a depăși impasul în care au ajuns din cauza geloziei și a neîncrederii ce s-au instalat în relația lor, în cele din urmă Alexandru a decis să fie el cel care va

pune punct poveștii lor de iubire.

Vizibil emoționați și timorați de ceea ce urma să se întâmple, Bianca și Alexandru se vor întâlni în camera roșie, unde vor vorbi deschis despre situația în care au ajuns de ceva timp și despre blocajul pe care nu l-au putut depăși.

Citește și: În “Casa iubirii”, dragostea plutește în aer! Fă-ți curaj să o întâlnești! Dacă ai peste 18 ani, înscrie-te acum pe casting.kanald.ro și vino la reality show-ul care îți va schimba viața

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sensibil din fire, Alexandru va izbucni în lacrimi în clipa în care îi va mărturisi iubitei sale că a ajuns la concluzia dureroasă de a pune punct relației lor, în ciuda faptului că încă mai există sentimente de ambele părți. Concurentul va dezvălui că s-a gândit și a cântărit mult lucrurile însă în cele din urmă a considerat că cel mai potrivit pentru amândoi ar fi să pună capăt poveștii lor.

Citește și: Bianca și Alex, tensiuni de proporții în Casa iubirii! Concurentul și-a exprimat din nou dezamăgirea față de gesturile iubitei sale! Bianca a criticat aprig reacția lui Alex! „Eu sunt dezamăgită că ii dai satisfacție”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?