Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Bianca face dezvăluiri neașteptate despre Robert! „Ne-am iubit vreodată?” Aflați cum vor reacționa Mihaela și Alexandru, marți, 21 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 mar 2023, 19:06
Foto(5)

Bianca va da cărțile pe față și va spune ceea ce crede despre Robert! „În sufletul lui mă place și este foarte deranjat de relația mea cu Alexandru! Mi-a plăcut la început!” Iată ce reacții se vor stârni în Casa iubirii! Mihaela abia își va stăpâni lacrimile!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente romantice ale concurenților care deja formează un cuplu, însă în fiecare ediție apar și situații tensionate și chiar certuri aprige, în care sunt implicați unii concurenți care se confruntă cu crize de gelozie sau invidii infantile. Așa s-a întâmplat și în ediția de luni, când Robert, măcinat de o gelozie amară, a lansat atacuri la adresa Biancăi, pe care a încercat să o pună la punct, după ce această a cerut încă un date alături de iubitul ei Alexandru.

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Bianca face dezvăluiri neașteptate despre Robert! „Ne-am iubit vreodată?”

În ediția de marți, tensiunile acide iscate între Bianca și Robert vor continua și mai aprig, in Casa iubirii. Concurenta va încerca la un moment dat să dea cărțile pe față cu adevărat și să spună tot ceea ce crede despre Robert. Aceasta va spune că Robert a reacționat așa vehement din cauza faptului că este foarte gelos pe ea, pentru că l-a ales pe Alexandru și nu pe el cu ceva vreme în urmă.

Citește și: Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme ca povestea lor de iubire să nu ajungă la final! „Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut ca te comporți după date atât de rece!” Iată ce anume s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți!

Bianca: Cred că Robert, în sufletul lui chiar mă place și este foarte deranjat de relația mea cu Alexandru! Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!

Dacă nu era frumos... demult!(...) Suntem în aceeași propoziție?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Robert: Cică dacă ne mai iubit! Ne-am iubit vreodată?

Bianca: Dar tu încă îți pui întrebări? E clar că nu, Robert! Nu!

Robert: Eu nu știam! Mulțumesc că m-ai anunțat!

Întrebat de Andreea Mantea dacă ar fi putut să cucerească oricând pe Bianca și să îi devină partenera chiar și în prezent, Robert va spune că ar fi putut, spre marea dezamăgire a Mihaelei, care abia își va stăpâni lacrimile.

Citește și: Premieră în „Casa iubirii”! Nona este favorita săptămânii: „Sper să arătăm adevărata dragoste și aici, și afară”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?