Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Cosmin o va consola pe Cristina, spre mare dezamăgire a lui Radu! Aflați ce se va întâmpla luni, 21 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 aug 2023, 21:31
Foto(5)

Cristina, supărată foc pe Radu, după momentele tensionate din Gală! „N-am simțit că ai empatizat cu mine! Când plângeam tu zâmbeai!” Aflați ce se va întâmpla cu relația celor doi concurenți, luni, 21 august, în Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente surprinzătoare, de noi idile, de întâlniri de pomină atât în camera roșie, cât și în afară platourilor de filmare, dar și de multe răsturnări neașteptate de situație și momente tensionate. În cea mai recentă Gala, nu a plecat niciun concurent acasă motiv pentru care toți concurenții au fost fericiți că vor mai rămâne încă o săptămâna în aceeași formație.

Însă tensiunile au atins cote maxime, deoarece Radu și Cristina au ajuns din nou într-un punct critic al relației lor.

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Cosmin o va consola pe Cristina, spre mare dezamăgire a lui Radu

În ediția de luni, 21 august 2023, în Casa iubirii, va exista din nou o atmosferă tensionată și palpitantă deoarece Cristina și Radu își vor relua discuția în contradictoriu și își vor adresa noi reproșuri aprige.

Pe de o parte, Cristina i-a reproșat partenerului ei că nu a empatizat cu ea deloc în ediția de Gala și nu a susținut-o în momentul în care s-a certat cu Bianca, iar pe de altă parte, Radu a devenit ironic și i-a adresat din nou replici acide iar în cele din urmă tânăra a izbucnit din nou în lacrimi amare.

Cristina: Radu, eu în Gala, nu mai puteam, plângeam și Bianca mi-a expus gândurile și am spus «da, așa e» și tu nici nu nici măcar nu m-ai auzit pe mine! Un

alt aspect ce m-a deranjat în Gala foarte tare e faptul că n-am simțit că ai empatizat cu mine pentru că în momentul în care plângeam tu zâmbeai!

Radu: Ok! Îmi cer scuze că am zâmbit! Bine, promit că de mâine nu mai respir!

Bianca: Exagerezi! Iar ironie!

Radu: Nu săriți toți! De mâine nu am decât să mai respir!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca: În momentul când cineva e de partea ta nici măcar nu îți dai seama! Și unica persoană care mereu e de partea ta e ea!

Pe de altă parte, Cristina va fi îmbrățișată la un moment dat de către Cosmin, care se va oferi să îi ofere sprijinul lui moral, spre marea dezamăgire a lui Radu, care va privi cu indignare la ceea ce se va petrece în casa fetelor.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii! Iată ce reacții neașteptate s-au stârnit în rândul concurenților

Citește și: Lorena a izbucnit în lacrimi! Concurenta a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit, după o nouă discuție aprinsă cu Bianca! Iată cum a reacționat Laurențiu! „N-ar trebui să mai intrăm în jocul ei!”