Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Emma va lua o decizie radicală în privința lui Andrei, după ce tânărul o va chema pe Patricia în camera roșie! Aflați ce se va întâmpla, miercuri, 15 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 nov 2023, 04:45

Nona va fi invitată de un alt băiat în camera roșie! Iar Andrei o va chema pe Patricia! Aflați cum va reacționa Emma și ce decizie neașteptată va lua în privința lui Andrei! „Nu are rost să ne lungim cu absolut nimic! Pentru că ne pierdem timpul!”

Ediția de marți, dedicată Zilei îndrăgostiților, când concurenții din Casa iubirii au avut parte de momente romantice și au încercat să se apropie din ce în ce mai mult, mai ales cei care deja formează un cuplu. Miercuri se anunță o nouă ediție incendiară deoarece va fi presărată cu multe răsturnări de situație și clipe emoționante. Nona va fi chemată în camera roșie de către un alt băiat, deși se aștepta că cel care a invitat-o să fie Patrick, iar Andrei o va chema pe Patricia, în loc să o invite pe Emma, cea pe care a pretins că

o place în ultima vreme.

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Emma va lua o decizie radicală în privința lui Andrei

În ediția de miercuri, concurenții vor trăi noi momente uluitoare și pline de neprevăzut. Nona va merge în camera roșie, sperând că cel care o va întâmpină va fi Patrick, însă această va fi uluită să constate că un alt băiat a invitat-o pentru o conversație între patru ochi.

Pe de altă parte, Andrei va decide să o cheme în camera roșie pe Patricia, nouă concurență, pentru a află mai multe detalii despre ea. Gestul tânărului nu va fi agreat de Emma, care va fi șocată să afle motivația concurentului care până nu demult afirmă că o place și că și-ar dori o relație alături de ea.

Andreea Mantea: Aveai o camera roșie, unde aveai intimitate, unde puteai vorbi cu Emma!

Andrei: Cinci minute nu erau de ajuns! Schimbăm câteva subiecte și tot rămâneam acolo!

Emma: Și uite așa nu mă mai ai deloc!(...) Nu are rost să ne lungim cu absolut nimic! Pentru că ne pierdem timpul și pierdem și timpul celorlalți!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andrei: Nu pari deloc sigură pe tine și nu ești sigură deloc! Vreau să vorbesc cu Emma! Vreau să mă înțeleg cu ea!

Emma: Dacă voiai să vorbești cu Emma, pentru că aveai ocazia să vorbești!

Andrei: Dacă și Emma acceptă, cu plăcere o să vreau să vorbesc cu ea, dacă nu acceptă e problema ei!

Emma: Îmi pare rău! Dar Emma se joace și nu va accepta!

Citește și: Radu a ținut-o pe jar pe Cristina! Surpriza lui de Valentine's Day a întârziat să apară! Iată cum a reacționat concurenta! „Am vrut să văd ce reacție ai” Ce mărturisiri și-au făcut cei doi îndrăgostiți în această zi specială!

Citește și: Patrick, surpriză de proporții pentru Nona, în Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit Valentine's Day cu o cină romantică, dans și sărutări pasionale! Iată ce cadouri inedite și-au oferit! „Te ador!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.