Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Laurențiu va renunța definitiv la Bianca și îi va pregăti o cină romantică Lorenei! „Să fim mai deschiși!” Aflați ce se va întâmpla, marți, 18 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 iul 2023, 21:33
Foto(6)

Laurențiu are de gând să o cucerească pe Lorena! Concurentul îi va pregăti o cină romantică și o va surprinde pe frumoasa brunetă cu un sărut pasional! „Pentru mine ești cea mai interesantă fată de aici!” Iată cum va reacționa Bianca și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, de la 10:00 și 16:30!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, întâlniri romantice în camera roșie sau în afara platourilor de filmare, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și controverse aprige, care de cele mai multe ori îi pun la grele încercări pe concurenții care deja formează un cuplu în cadrul show-ului.

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Laurențiu va renunța definitiv la Bianca și îi va pregăti o cină romantică Lorenei

În ediția de marți, 18 iulie, în Casa iubirii va pluti o atmosferă romantică, deoarece Laurențiu își va lua inima-n dinți și îi va pregăti Lorenei o cină de senzație în camera roșie, unde vor avea ocazia de a se apropia și de a purta o conversație plăcută, care se va încheia și cu un sărut pasional, spre marea uluire a Biancăi.

Deși nimeni nu se aștepta că Laurențiu să o dea uitării atât de rapid pe Bianca și să își îndrepte atenția asupra Lorenei, în ediția de mâine, lucrurile vor capăta o turnură uluitoare în clipa în care concurentul va pași în camera roșie, unde o va aștepta pe Lorena la o cină romantică.

Vizibil emoționată și încă neîncrezătoare, Lorena va accepta invitația lui Laurențiu și au purtat o conversație relaxată și plăcută.

La un moment dat însă concurentul va recurge la un gest total neașteptat și o va săruta pasional pe frumoasa brunetă care nu se va sfii deloc, semn că amândoi simt deja atracție unul pentru celălalt, spre marea surprindere a Biancăi.

Laurențiu: Tu simți că îmi place de tine?

Lorena: Eu vreau să cred ceea ce spui!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Laurențiu: Deci nu simți?

Larisa: Eu am zis și încă susțin faptul că mi se pare că nu se potrivesc!

Laurențiu: Pentru mine mi se pare că ești cea mai interesantă fată de aici din Casa iubirii!

Andreea Mantea: Avem un pupic în camera roșie!

Ionuț: Cum e Bianca! S-au pupat!

Bianca: A fost o scenetă! Da! Nu e real! Totul s-a făcut pentru mine!

Citește și: Cristina a izbucnit în lacrimi! Amintirile primului date cu Radu i-au revenit în minte! „Se bate mintea cu inima” Concurenta a refuzat o escapadă romantică la mare alături de partenerul ei

Citește și: Eliminare șocantă în „Casa iubirii”! Aventura Patriciei în emisiune a luat sfârșit. Șiroaiele de lacrimi nu au încetat să curgă: „Consider că am gustat câte un pic din fiecare aromă a acestei emisiuni”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.