Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Lorena l-a invitat pe Cosmin în grădină: "Ești sensibilă, ești frumoasă, ești deșteaptă!" Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 12 iulie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 aug 2023, 19:00

Tensiunile ating cote maxime în ”Casa Iubirii” după gestul necugetat al Lorenei. Concurenta l-a chemat pe Cosmin în grădină pentru a avea o discuție mai intimă.

Concurenții din Casa iubirii  au parte în fiecare ediție de surprize de proporții, momente de senzație, emoții, întâlniri romantice, însă și de multe răsturnări neașteptate de situație, care îi pun la grele încercări mai ales pe cei care formează un cuplu în cadrul show-ului.

Citește și: Imagini controversate! Lorena a primit o provocare inedită! Iată momentul care a aprins imaginația tuturor! 

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Lorena l-a invitat pe Cosmin în grădină: "Ești sensibilă, ești frumoasă, ești deșteaptă" Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 12 iulie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

În ediția de mâine, in  Casa iubirii,  concurenții și telespectatorii vor putea urmări o discuție interesantă și surprinzătoare între Lorena și Cosmin.

Sub pretextul că nu au vorbit de când a intrat Cosmin în Casa iubirii, Lorena a profitat de ocazie și l-a chemat pe concurent în grădină, pentru a afla de ce a fost în topul acestuia când a intrat în cadrul emisiunii matrimoniale.

Vizibil uluită și nedumerită, Catinca privește pe monitoare conversația dintre Lorena și Cosmin.

Citește și: Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu, pedeapsă dură după încălcarea regulamentului! Decizie finala!

Lorena:'' De când ai intrat (n.r. în Casa iubirii) nu am vorbit, nu știu nimic despre tine și voiam să aflu de ce am fost în topul tău.''

Cosmin: "Ai însușirile pe care le caut la o fată. Ești sensibilă, ești frumoasă, ești deșteaptă, pari și o persoană caldă."

Lorena: ''Ți-ai schimbat părerea când ai intrat în casă și ai văzut-o pe Catinca?''

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cosmin: "Ah, când am văzut-o pe Catinca!"

Lorena: "Dacă eu aș fi fost disponibilă, care ar fi fost reacția ta?"

Cosmin: ''Dar de ce mai contează acum?''

Lorena:'' Sunt curioasă!''

Cosmin:'' Nu știu, dacă ai fi fost disponibilă, poate făceam pași spre tine.''

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 12 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: Bianca Comănici, mărturisiri în exclusivitate! Bruneta își dorește copii cu noul iubit: „M-a făcut să mă îndrăgostesc de el”