Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Mihaela și Robert, primul sărut pasional! „Vrea pupicul!” Aflați cum s-a desfășurat întâlnirea lor romantică în mijlocul naturii, miercuri, 17 mai, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 mai 2023, 22:04
Foto(5)

Mihaela și Robert, noul cuplu din Casa iubirii? Cei doi concurenți au avut o escapadă romantică în mijlocul naturii și s-au sărutat pentru prima dată! Iată ce reacții au stârnit în platou! „A fost un date foarte frumos! Și îmi doresc enorm că această cunoaștere să vă ducă spre un cuplu!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi surprize, de momente romantice, dar și de multe situații neprevăzute și controverse care deseori ii pun la grele încercări mai ales pe cei care formează deja un cuplu în cadrul show-ului. După ce în primele două ediții ale acestei săptămâni, fetele și băieții au fost surprinși de apariția unui nou concurent și respectiv a unei noi fete în emisiune, în ediția de miercuri lucrurile vor lua o întorsătură total neașteptată pentru Mihaela și Robert, care de curând au avut o escapadă romantică în afară platourilor, mai precis, în

mijlocul naturii, unde s-au bucurat de clipe minunate și mai mult decât atât au reușit în sfârșit să se apropie și să lase inhibițiile și prejudecățile deoparte.

Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Mihaela și Robert, primul sărut pasional

În ediția de miercuri, 17 mai 2023, a emisiunii Casa iubirii, Mihaela și Robert vor surprinde pe toată lumea, deoarece vor decide să înceapă o perioada de cunoaștere, după îndelungate tatonări, certuri aprige și frustrări.

Cei doi concurenți au avut recent parte de o întâlnire romantică în mijlocul naturii, unde au luat prânzul și s-au bucurat de clipe frumoase petrecute împreună preț de câteva ore. Pentru prima dată, Mihaela și Robert s-au lăsat purtați de val și au renunțat la vechile inhibiții și s-au sărutat pasional, spre marea uluire a tuturor colegilor din casă, care nu le mai dădeau șanse pentru o posibilă relație.

După sărutul pasional de la date, Mihaela și Robert vor fi în centrul atenției în Casa iubiri, unde colegii lor își vor exprimă bucuria pentru faptul că au avut curaj să se apropie în sfârșit și să dea o șansă de a începe o idilă. Mai mult decât atât, băieții vor începe să îi șicaneze și să le sugereze să repete sărutul și în fața lor pentru a dovedi tuturor faptul că se plac și își doresc să formeze un cuplu.

Cea mai încântată de gestul lui Robert a fost Andreea Mantea care le va transmite că a fost un date reușit și le va dori să devină un cuplu cât mai curând.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Doamne Dumnezeule! A fost un date foarte frumos! Va spun cât se poate de sincer și îmi doresc enorm că această cunoaștere să va ducă spre un cuplu!”, va

spune Andreea Mantea.

Citește și: Ambra este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra a făcut dezvăluiri neașteptate din culisele vieții sale! Iată ce legătură există între ea și George! „L-am întâlnit acolo!”

Citește și: George este noul concurent din Casa iubirii. Cum au reacționat fetele când l-au văzut pe carismaticul tânăr! „Avem un strop de magie pregătit pentru voi!” Iată ce detalii inedite au ieșit la iveală despre chipeșul George