Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Robi a încălcat regulamentul emisiunii! „Am greșit, doamna Andreea!” Aflați ce pedeapsă va primi concurentul în Gala de duminică, 13 octombrie, de la 16:00 și 19:00

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 oct 2024, 23:06
video Foto(4)

Robi, pus la zid pentru că a încălcat regulamentul emisiunii! Andreea Mantea va face un anunț important despre decizia radicală luată în privința concurentului!

După o săptămână cu multe momente tensionate și răsturnări uluitoare de situație, dar și multe surprize impresionante, concurenții din Casa iubirii vor avea parte și de o Gală incendiară, deoarece se vor derula noi situații complicate și totodată vor ieși la iveală detalii de-a dreptul șocante. În centrul atenției se vor afla pe de o parte, Gagea și Alexandra, care vor ajunge din nou la reproșuri tăioase și la demascări uluitoare, iar pe de altă parte se va afla Robi care va fi pus la zid de către Andreea Mantea din cauză că a încălcat regulamentul emisiunii.

Robi a încălcat regulamentul emisiunii! „Am greșit, doamna Andreea!”

În ediția de Gală de duminică, 13 octombrie 2024, concurenții din Casa iubirii vor avea parte din nou de un șoc puternic, deoarece va ieși la iveală faptul că Robi a încălcat regulamentul emisiunii și își va afla pedeapsa pentru gestul lui necugetat. Andreea Mantea va dezvălui în fața tuturor faptul că Robi a încălcat regulamentul.

În cele din urmă, concurentul va recunoaște că a sunat-o pe Teodora și că a greșit.

Citește și: Robi și Teodora au dat cărțile pe față în “Casa iubirii”. Cum ar reacționa concurenta dacă o altă fată ar intra pentru Robi: „Vrei să stau să mă cert cu fata?”

Andreea Mantea: Robi, în picioare, te rog! Ai uitat încă o dată de regulamentul emisiunii!

Robi: Am greșit, doamna Andreea! Am sunat-o pe Teodora!

Andreea Mantea: Pentru această încălcare de regulament, am stat și ne-am gândit foarte bine, Robi... pedeapsa ta va fi...

Alexandra, dezvăluiri uluitoare despre Gagea

Și tot în ediția de duminică a emisiunii Casa iubirii, Alexandra va scoate la iveală în fața tuturor faptul că Gagea ar fi venit în cadrul show-ului nu pentru a-și căuta perechea, ci pentru a se afirmă și a deveni cunoscut.

Mai mult decât atât, concurență a dezvăluit că ea și Gagea erau aproape despărțiți în momentul în care el s-a înscris la Casa iubirii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă

Citește și: Robi și Teodora, apropieri tandre: "Mor după ea!" Un nou concurent intră în Casa iubirii! Aflați pentru cine a venit tânărul și ce reacții se vor stârni, vineri, 11 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Gagea: Vrea să spună că eu am venit aici pentru entertainment!

Alexandra: Pentru lansare, pentru mai multe!

Andreea Mante: Pentru lansare?

Alexandra: Știm cu toții ce își dorește el să facă în continuare! Nu am vrut să dau cu piciorul la tot!

Gagea: Deci am venit aici să mă lansez! E părerea ta, nu?

Alexandra: Am dovezi!